עקירה שן עם דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה שן עם דלקת
    זוהר
    16/06/2015

שלום. יש לי דלקת בשן והומלץ לי לעקור מכיוון שהשורש לא תקין. אתמול רופא השיניים הוציא לי רק חלק מהשן חצי שורש מכיוון שהכאב במהלך העקירה היה בלתי נסבל אף על פי 6,7 זריקות שקיבלתי,הוא עצר את הטיפול ונתן לי אנטיביוטיקה שתרגיע את הדלקת ושאחזור בעוד שבוע להמשך העקירה.שאלתי:האם זה תקין לעקור שן עם דלקת?האם בשבוע הבא שאעקור שוב אסבול כך שוב מכאבים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה שן עם דלקת

הוספת תגובה

• עקירה שן עם דלקת - תגובה

ד``ר גלית כהן
    16/06/2015

אם אין ברירה עוקרים גם שן מודלקת. בשבוע הבא לאחר אנטיביוטיקה יהיה קל יותר כנראה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן עם דלקת

זוהר
    16/06/2015

תודה על התשובה,
    הכאבים היו חזקים מאוד, לא חוויתי אף פעם בעקירות כאלו כאבים, השאלה האם האנטיביוטיקה לשבוע תעשה את העבודה?
    איך יודעים שהדלקת עברה לפני העקירה?
    ועוד שאלה, מה שנשאר מהשן נסגר בינתיים עם סתימה זמנית ומסביב לשן הכול נפוח פי שתיים מהצד השני בפה, זה בסדר?
    אני עדיין עם משככי כאבים כי הכאב גם מקרין לי לאזור הרקה והראש,אני אפילו לא יכול לאכול באותו הצד של השן מכאבים בלחיצה על השן, האם זה תקין?
    מתנצל מראש על כמות השאלות, אני די אובד עיצות לגבי מצבי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן עם דלקת - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/06/2015

אתה צריך לעקור בדחיפות את החצי השני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו