פצעון שקוף קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון שקוף קטן
    -
    22/06/2015

שלום,
    היום שמתי לב שיש לי מן פצעון קטן ושקוף באזור החיבור בין החניכיים העליונות לשפה- שאני מרימה את השפה כלפי מעלה ניתן לראות (שמתי לב לזה רק כי מיששתי מתוך מחשבה שנתקע לי שם אוכל) אולם אין לי כאבים בכלל.. צירפתי שתי תמונות.

לא יודעת אם יש קשר אבל עברתי סתימה שטחית במשטח האחורי של שן 11 לפני כשלושה חודשים. כמו שאמרתי אין בכלל כאבים אך פעם בשבוע יש לי תחושה מוזרה של מן דגדוג בשן שחולף מעצמו.. רופא הסתכל על השן ללא צילום לפני כשבוע ואמר שהכל נראה תקין (לפני ששמתי לב לפצעון)

מה זה יכול להיות? האם יחלוף לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעון שקוף קטן

הוספת תגובה

• תמונה נוספת

-
    22/06/2015

תמונה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה נוספת - תגובה

ד``ר גלית כהן
    25/06/2015

ה"פצעון" יכול להיות בלוטת רוק שנסתמה (האם הוא מתפוצץ ומתמלא מחדש?) יכול להיות קשור לבעייב בשן (רצוי לעשות צילום באזור) פני לרופא שלך לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו