שיקום מסיבי של שיניים בלסת עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום מסיבי של שיניים בלסת עליונה
    ASHER ASHER
    19/07/2015

שלום
    לפני כ- 20 שנים בוצע טיפול שורש במספר רב של שיניים בלסת העליונה .עקב אי טיפול בזמן חלק מהכתרים והמבנה נשברו. אשמח לקבל התייחסות כללית האם ניתן להנציל את השיניים שטופלו בעבר בטיפול שורש
    שיניים 25 , 26 בוצע טיפול שורש +מבנה+ כתר לפני כ- 20 שנים : המבנה והכתר עדיין נמצאים + האם ניתן לבצע טיפול שורש חוזר כולל חידוש מבנה+כתר.
    שן מס' 14 בוצע טיפול שורש+ מבנה+ כתר לפני כ- 20 שנים . הכתר והמבנה נשברו לפני כשבועיים , האם אפשרי לבצע שיחזור של טיפול השורש או שנדרש לבצע עקירה+שתל.
    שן מס' 46 בוצע טיפול שורש . אין לי כרגע שום בעיה עם שן זאת , האם כדאי בכל זאת לבצע חידוש טיפול שורש.
    שיניים 15, 16 – המבנה נשבר עד קו החניכיים האם יש דרך להנציל את השן או לבצע עקירה + שתל.
    שן 24 – האם לשן בודדת כדאי לבצע שתל או לבצע יישום של גשר על גבי שיניים 23, 25 (שן תקינה) במקום שתל .
    בשן 27 יש לי תחושה מציקה , אבל מעניין שאף רופא לא הציעה טיפול עבורה.

אני עומד בפני טיפול מורכב וארוך עם עלות כספית לא מובטלת .
    אשמח לקבל את עזרתכם בחוות דעת ובייעוץ איזה בדיקות נוספות עלי לבצע על מנת להגיע לבחירת תוכנית שיקום מיטבית מהיבט הטכני
    תודה מראש על עזרתכם

א. אשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיקום מסיבי של שיניים בלסת עליונה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    23/07/2015

שלום אשר,
    איני יכול לענות ללא בדיקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו