כאבים וריח שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וריח שן בינה
    משה
    27/07/2015

שלום
    מגיל 17 אני סובל מנפיחות וכאבים הולכים וחוזרים בשיני בינה, כיום אחרי 4 שנים השיניים עדיין לא יצאו עד הסוף והשן השמאלית אפילו לא הגיעה לחצי, בשנה האחרונה אין לי כאבים יותר אבל יש משהו שמטריד אותי יותר, תמיד שאני נוגע עם הלשון או עם האצבע באזור של השן בינה השמאלית(יש שם מין כיס כזה) יש טעם וריח מאוד מסריח באופן קבוע גם אם ציחצחתי את המקום אחרי שעה זה חוזר ואני חושש שזה גורם לריח רע מהפה. בנוסף יש תופעה מוזרה של כאבים בשיניים למעלה בצד שמאל כשאני אוכל שוקולד או דברים מתוקים יש כאבים חזקים לדקה שתיים, ובצד יצין אין את זה אז אני נאלץ לאכול מתוק רק בצד אחד. בבדיקה אצל הרופא הוא אמר שהשיני בינה זה כאבים טבעיים(לא עשה צילום)ובקשר לריח הוא אמר לעשות שטיפות(שלא עוזרות) ובקשר לכאב עם המתוק הוא אומר שאיון חורים או משהו ואין לו מושג ממה זה נובע.
    מה הבעיה לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וריח שן בינה

הוספת תגובה

• כאבים וריח שן בינה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    27/07/2015

אם שיני הבינה בקעו רק בחלקן הרי שלעיתים יש לעקור אותן. תמיד יש כליאת מזון מתחת לחניכיים שמאחורי השן. וזה גורם לריחובה שך לעששת. מצריך כמובן קודם כל לבדוק צילום פנורמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו