אבן שן באותו מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבן שן באותו מקום
    איתי
    08/11/2015

שלום רב. הבעיה היא כזו אני עד גיל 22/23 לא הייתי הולך לשיננית למעשה הפעם הראשונה שהלכתי היה בגילאים שציינתי.עכשיו אני הולך כל חצי שנה ופעם אחרונה היתה לפני כחודשיים.הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה אני שם לב שאני נאלץ ללכת לשיננית כל חודשיים פלוס מינוס,וזה מכיון שמצתברת לי אבנית בשיניים התחתנות הקדמיות ואך ורק שם. מה ניתן לעשות ? שאלתי שיננית שטוענת שזה בגלל ששם יש בלוטות רוק.רופא אמר שהמצב שיניים תקין ואולי זה נובע משיטת צחצוח לא נכונה .
    מה ששכחתי לספר לך ולרופא שיניים ולשיננית שאני סובל בלילה מכך שאני קם בבוקר ורואה ריר על המיטה,לדעתי יש קשר בין זה לבין האבנית לא? כי זה למעשה אומר שאני סובל מהפרשת רוק מוגברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבן שן באותו מקום

הוספת תגובה

• אבן שן באותו מקום - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/11/2015

האיזור של "אחורי הקדמיות התחתונות" הוא האיזור עם הכי הרבה הצברות אבן אצל כולם, בשל פתחי בלוטות רוק רבות באיזור.
    נסה לשנות צחצוח באיזור , להוסיף מברשת חד סיבית או סילונית, יכול להוריד את הצטברות האבן המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו