כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    אברי
    08/05/2008

שלום ותודה על התגובה

עשיתי טיפול שורש התחלתי לפני שבוע ואתמול היה המשך,הרופא בדק לי את גודל השורשים

התעלה אם איזה שהוא מכשיר,אני מניח שגם רואים את זה מודדים על פי מצלמה או משהו כזה.והוא דיבר את המסייעת שלו על ניקוי תעלות ,מי חמצן וכ"ד. וגם אם אני לא טועה על שיש לי דלקת .אבל למרות הכל הוא המשיך בטיפול ,וגם לאחר סיום טיפול לא נתן לי אנטיבוטיקה ואמר לי שאין צורך באנטיבוטיקה,אולי לא הבנתי נכון ולא דיבר עליי בנוגע לדלקת .יש לי כאבים בצדדי הראש בצד של השן שמטופלת.ברכות באזור המצח ומעלה .זה יכול להיות מהשן? או פגיעה בעצב של השן

לחוץ חס וחלילה שלא יגרום לי לשיתוק או משהו חמור.האם יש סיכון שכזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• המשכיות

עידו
    08/05/2008

יכול להיות שזאת הסיבה?
    יכול להיות שמדובר בבצקת מקומית שלוחצת על העצב,לתת לזה כמה ימים להרגע,ובכלל שימוש בנורופן,מעבר למשכך כאבים,פועל גם כנוגד דלקות-מה שיפחית את הבצקת המקומית,וקצת יחזיר לי תחושה?

עדיין יש לי הרגשה בשפתיים של ההרדמה מאתמול וגם זרמים כמו שמרגישים מיד שיש את הזריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לאחר טיפול שורש

ד``ר גלית כהן
    09/05/2008

פעמים רבות יש כאב לאחר טיפול שורש. אם ממשיך מעבר למס ימים, חזור לרופא והוא יבדוק אם צריך אנטיביוטיקה או טיפול נוסף.

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו