מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי פה לאחר צחצוחשלומי כהן02/01/2016
שבת שלום לצוות פורום רפואת שיניים...
שבת שלום לפורום רפואת שיניים...אני מתנצל מראש שההודעה נכתבת בשבת.
רציתי להגיד ולשאול האם אפשר להשתמש במי פה(שטיפות פה) פעמיים ביום לאחר הצחצוח עם המברשת שיניים והמשחה??
המי יפה..רציתי לשאול מזיקים לשיניים לאחר הצחצוח או שזה בסדר ואפשר אחרי הצחצוח??
אני שואל אם אפשר לצחצח ואז להשתמש במי פה?
נ.ב- יכול להיות שכבר שאלתי את השאלה הזאת,אולי...
מחכה לתשובה ושבוע טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פה לאחר צחצוח - תגובה
ד``ר עדי אריאלי18/01/2016שלום שלומי,
ישנם סוגים שונים של מי פה. יש להשתמש במי פה לפי הוראות הרופא ולפי ההוראות של התכשיר עצמו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי פה לאחר צחצוח
שלומי כהן04/05/2016שלום רב ד"ר עדי אריאלי.שלום וברכה לך.
רציתי להגיב ולומר שלגבי השימוש במי פה לפי הוראת הרופא המטפל...
רציתי לשאול האם זה חובה להשתמש במי פה שהרופא המטפל המליץ וממליץ??
אני אגיד לך למה אני מתכוון..השיננית שלי במרפאת שיניים מדארט מבשרת ציון המליצה לי על מי פה של ליסטרין ללא אלכוהול פעמיים ביום לאחר צחצוח...
אתה בטח מכיר את חברת ליסטרין של מי פה..ואני לא משתמש בליסטרין אלא במי פה של קולגייט פלאקס וגם במשחת שיניים שלהם..
אני משתמש במי פה אחרים ולא מה שהשיננית שלי המליצה...אז זה בסדר/לא בסדר??זה חובה/לא חובה??
זאת רק המלצה שהיא המליצה לי ואני בחרתי להשתמש במי פה אחרים ולפי ההוראות של התכשיר שבחרתי להשתמש בו..מה זה לא בסדר??
מחכה לתשובה ויום טוב ושבוע טוב.
שלומי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?