מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללישלומי כהן03/01/2016
שלום רב לפורום רפואת שיניים.
שלום רב לכם.
רציתי לשאול האם ישנה חשיבות לזמני הצחצוח ביום???
אני שואל ומתכוון שנגיד אני מצחצח שיניים בבוקר לפני ארוחת בוקר..ורציתי לשאול האם זה פוגע בשיניים שמצחצחים ואז אוכלים??
ונגיד בערב אני אוכל ארוחת ערב ואז שלוש -ארבע שעות..רק אחרי זה אני מצחצח שיניים והולך לישון..
ורציתי לשאול איך ומתי נכון לצחצח שיניים??באמת אני שואל כי נהיה לי קצת כתמים שחורים על השיניים ואני לא מעשן ולא שותה אלכוהול.....בקושי יין אדום...ממש בקושי..אני כמעט ולא שותה יין...רק לעיתים רחוקות..
וגם לא מעשן נרגילה או טבק..או כל דבר אחר שקשור לעישון....לא אוהב את זה ולא אלכוהול..
אז אני שואל באמת..מתי הכי נכון לצחצח שיניים אחרי ארוחת בוקר ואחרי ארוחת ערב ישר???(פעמיים ביום)
וגם רציתי לשאול משהו קצת חשוב..אני משתמש במברשת שיניים שלי של חברת פרו היא טובה..לא שזה רלוונטי לשאלה הזאת...אבל אני כבר הרבה זמן משתמש איתה והסיבים(השערות) שלא לא נקרעו ואני שוטף אותה מדי יום טוב טוב..ואני משתמש איתה מעל שנה..
ולא החלפתי מברשת חדשה.....ורציתי לשאול האם זה ממש חובה להחליף מברשת כל שלושה ארבעה חודשים???שמעתי שזה מומלץ אבל האם זה ממש חובה חובתית???
וגם רציתי לשאול ש..כתמים על השיניים ניתנים להסרה רק על ידי שיננית נכון??אז איך נוצרים הכתמים האלו אם לא שותה ולא מעשן??מה בגלל זמני הצחצוח הלא נכונים שלי??
מחכה לתשובה ושבוע טוב
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי - תגובה
ד``ר עדי אריאלי18/01/2016שלום שלומי,
יש לצחצח שיניים פעמיים ביום: בבוקר לפני או אחרי ארוחת בוקר (מומלץ לפני) ובערב לפני השינה. את המברשת מומלץ להחליף כל 3 חודשים או כאשר סיבי המברשת מתעקמים. כתמים חיצוניים ניתן להסיר אצל השיננית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?