מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשון מוזרהלי21/01/2016
היי
הייתי היום אצל רופאה בגלל פצעים בסוף של הלשון, היא אמרה לי לקנות סטרפסילס אבל אני לא חושב שזה יעזור :(
צירפתי תמונה בבקשה תעזרו לי, איך אפשר לפתור את זה בדרך טבעית בבית אני מתבייש ללכת לרופא וגם אין לי כל כך כסף בשביל זה אני בן 18 רק.
כל פעם אני מנקה את הלשון עם מנקה לשון ואחרי כמה שעות (4-5) הצבע הלבן חוזר.
- אני לא שותה הרבה בכלל, אני לומד כל יום מ 8 עד 3 בבוקר אני לא אוכל כלום ולא שותה עד שאני חוזר מבית ספר, האם זה קשור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון מוזרה - תגובה
ד``ר גלית כהן22/01/2016זה בהחלט יכול להיות יובש של הלשון. אם זה היה נגע בלשון לא היה נעלם כשאתה מנקה עם המנקה לשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות אז?
לי22/01/2016התחלתי לשתות 8-6 כוסות מים ביום, זה יעזור ?
הפה שלי יבש ושפתיים סדוקות אז יכול שמזה הריח הרע גם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות אז? - תגובה
ד``ר גלית כהן23/01/2016בסבירות גבוהה. ודאי שיובש פה קשור לריח רע מהפה, ולשפתיים סדוקות וללשון מחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה מרובה
לי23/01/2016אם אני ישתה כל יום 8-9 כוסות מים (הכמות שצריך) תוך כמה זמן כבר אני ירגיש בהבדל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקירה
לי24/01/2016היי
היום הייתי אצל הרופא שיניים כדי לראות ממה הלשון נהיית לבנה ויש ריח רע מהפה.
הוא בדק אותי וראה פצע בחניכיים שנובע משן טוחנת רקובה שהשורש שלה כבר נהרס לפני 9 שנים, מחר אני עוקר אותה והוא אמר שלאחר העקירה אני יעשה ניקוי אבן ו 99 אחוז שלא יהיה לי יותר ריח רע מהפה והלשון תיהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה ?
ירון14/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?