טיפול בחניכיים עם נטייה לדלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחניכיים עם נטייה לדלקות
    חן
    29/01/2016

שלום,
    לפני חודש הייתי אצל שיננית ואז שמו לי גשר ליישור שיניים, במהלך החודש נהייתה לי דלקת חניכיים(דלקת ״כרונית״ שחוזרת פעם שנה ונעלמת אחרי שבוע עם שימוש בכלורהקסדין למרות שאני מאוד מקפידה בצחצוח נכון הגשר עם קיסם דמוי מברשת שיניים..)
    רציתי לשאול אם בגלל הנטייה שלי לדלקת ובעקבות הדלקת שהייתה לי לאחרונה, שבניגוד לשנים עברו הפעם גם מלווה בכאב חד וטעם לא נעים לפעמים, כדאי לי ללכת לשיננית פעם בחודשיים ולא פעם בחצי שנה כפי שממליצים?
    פעם אמרו לי שגם יותר מדי שיננית יכול להזיק לשיניים בגלל מכשירי הניקוי החדים אבל אני ממש מפחדת , דווקא בגלל שאני יודעת שאני באמת מאוד סטרילית(שיניים לבנות, מצחצחת בוקר ערב, מי פה אחרי כל צחצוח) ועדיין נהייתה לי דלקת אני מפחדת שעכשיו יהיו לי דלקות וחורים..
    אני ממש סבלתי השבוע והצלחתי לתפקד רק אחרי אקמול . אם לא מומלץ להגשים עם שיננית הייתי שמחה לקבל אולי המלצה על מי פה ספציפיים או משחה ספציפית שמיועדת לבעלי נטייה לדלקות חניכיים? כיום משתמשת בסנסודיין לחניכיים רגישות ומי פה של קולגייט שכתוב עליהם למניעת עששת וריח פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בחניכיים עם נטייה לדלקות - תגובה

ד``ר גלית כהן
    29/01/2016

טיפול שיננית לא גורם לנזק.
    פעמיים בשנה היא המלצה כללית מאד, אבל ההמלצה המדוייקת הינה לפי הצורך. יש אנשים שהולכים לשיננית כל 3 חדשים , כל מקרה לגופו.
    לפי התאור שלך, את צריכה בודאי לחזור לשיננית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו