דלקת בשן וכדורים הצעה לטיפול עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשן וכדורים הצעה לטיפול עזרה בבקשה
    אלינה
    08/05/2016

שנים נשברה השן וניגשתי לרופא שלי בארץ לעשות כתר. כרגע גרה בחול. לפני כשבוע כאבים בשן ניגשתי כאן לרופא שעשה צילום ואמר שיש דלקת בשורש למעלה בשן. האם יכול להיות דלקת בשורש אם הוא אמור להיות ״מת״? יש לי עוד שן בדיוק בצד השני שעברתי בה גם טיפול שורש בצבא ונשברה ועברתי לפני שנתיים כתר. אך שם הרופא שלח לעדות חידוש טיפול שורש לפני. האם גם שם תוכל להיווצר דלקת? עכשיו כאן הרופא אמר שיש בעיה להוציא את הכתר והבורג וכו. יש 2 אפשרויות או לעקור או ללכת לבית חולים שיעשו לי חתך למעלה בחניכיים ויחתכו את השורש וינקו. מאחר שאני פחדנית. האם אוכל לחכות לאחר שהדלקת תעבור ולראות אם זה יחזור ? הוא נתן לי תרופות בשם v-pen mega נדמה לי שזה פניצילין 600 מ״ג ותרופה שנקראת flagyl 400 מ״ג. אני לוקחת את שתיהן ביחד 3 פעמים ביום לעשרה ימים. כרגע זה היום השמיני ואני כבר כמה ימים מרגישה רדומה וראש מסוחרר. האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת בשן וכדורים הצעה לטיפול עזרה בבקשה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    17/05/2016

שלום אלינה,
    דלקת בקצה השורש יכול להיות תגובתית גם בשן שאינה חיה. הדלקת בקצה השורש לרוב אינה מתרפאה עם הזמן ודורשת טיפול. לגבי התרופות שקיבלת עלייך להתייעץ עם הרופא שנתן לך אותן במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו