תקופת שימוש במברשת שיניים וכללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת שימוש במברשת שיניים וכללי
    שלומי כהן
    16/05/2016

שלום רב וצוהריים טובים לכולם.

שלום רב.רציתי לשאול מהי תקופת שימוש במברשת שיניים??

אני התחלתי להשתמש במברשת שיניים חדשה בחודש מרץ 2016..בערך בתחילת חודש מרץ פלוס מינוס...

אז בתחילת חודש הבא בתחילת חודש יוני לזרוק את המברשת שאני עכשיו משתמש בה ולקנות חדשה??

תקופת מברשת שיניים היא שלושה חודשים??

2) רציתי לשאול שאלה לגבי שימוש במי פה/שטיפות פה....אפשר לצחצח שיניים,לשטוף את הפה עם קצת מים ואז לעשות מי פה/שטיפות פה?? או שאחרי הצחצוח יש לעשות מי פה/שטיפות פה מבלי לשטוף את הפה עם מים....

מחכה לתשובה ויום טוב..

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקופת שימוש במברשת שיניים וכללי - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    17/05/2016

שלום שלומית,
    את מברשת השיניים יש להחליף כל 3 חודשים.
    אפשר לשטוף את הפה עם מים בין הצחצוח לשטיפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת שימוש במברשת שיניים וכללי

שלומי כהן
    23/05/2016

שלום רב ד"ר עדי אריאלי.

שלום לך.רציתי להגיד בנושא של תקופת שימוש במברשת שיניים..

תשמע אני יודע שאמרת שזה שלושה חודשים אין בעיה..אתה הרופא,אתה יודע..

אבל רציתי להגיד שהמברשת שיניים שלי שבה אני משתמש כרגע היא נראית חדשה לגמרי וגם הסיבים שלה...

לא יודע מה להחליף ב-1/06..את המברשת שיניים שבה אני עכשיו משתמש?זה פשוט נראה חדש לגמרי.....הסיבים שלה עוד בסדר גמור..אני פשוט לא יודע מה לעשות.....להחליף בראשון ביוני או לא..כי זה באמת נראה חדש לגמרי ואני לא משקר לך...ואני רוצה את חוות דעתך הרפואית....

נ.ב:

אני יוכל אולי להעלות תמונה של המברשת שבה אני משתמש שתוכל לבדוק אותה דרך תמונה במחשב אם זה עוזר...

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו