טיפול שורש ותעלות שן 47

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש ותעלות שן 47
    יוסי משי
    19/05/2016

התחלתי טיפול שורש בשן 47 במפגש הראשון זוהו 3 תעלות , אך הרופא אמר שהוא חושד שישנה תעלה נוספת , אולם היא לא נמצאה במפגש הראשון ,הרופא ,(אנדודנט)
    ביצע חבישה וזימן אותי בעוד כשבועיים להמשך טיפול הוא גם אמר שהוא יביא TIP מיוחד לטיפולי שורש השאלות הן:
    1 האם ניתן לסיים טיפול שורש גם כאשר ישנו חשד לתעלה נוספת?
    2 כמה זמן תחזיק הסתימה הזמנית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש ותעלות שן 47

הוספת תגובה

• טיפול שורש ותעלות שן 47 - תגובה

ד``ר גלית כהן
    21/05/2016

אם יש חשש לתעלה נוספת, חשוב לעשות כל מאמץ לאתר אותה, כי אי טיפול בתעלה , עלול לגרום לכשל הטיפול בעתיד.
    סתימה זמנית יכולה להחזיק מעמד שבועות ספורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - שאלה קצרה אם אפשר

יוסי משי
    22/05/2016

שלום דר גלית
    ביום שישי שוחחתי עם הרופא - והוא אמר לי שגם אם ישאר החשד בעינו,הוא ימשיך במסלול הטיפול שהוא תכנן כלומר מבנה +כתר ומעקב יותר צפוף ,לי נראה הגיוני ,הוא גם אמר שאם אצטרך טיפול שורש חוזר הרופא ישא בחלק מההוצאות , האם גם לפי דעתך זה נשמע סביר ? חייב לציין שהרפא הינו אנדודנט ורופא אחר יבצע את תהיך שיקום השן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו