הוראות השימוש במי פה לאחר הצחצוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוראות השימוש במי פה לאחר הצחצוח
    שלומי כהן
    30/05/2016

ערב טוב לפורום רפואת שיניים.

היי ערב טוב.

רציתי להגיד ולשאול שאני ראיתי היום בסופר פארם ובסנטר פארם שיש היום מגוון רחב של מי פה/שטיפות פה..

עכשיו רציתי להגיד שברוב המי פה/שטיפות פה בהוראות השימוש שלהם כתוב להשתמש פעמיים ביום אחרי צחצוח שיניים כמו ליסטרין וכדומה..

אבל רציתי לשאול לגבי מי פה קולגייט פלאקס...ידוע לכם על זה..אתם מכירים אותו??

אז בהוראות השימוש שלו כתוב שיש להשתמש בו לפני צחצוח השיניים או אחרי צחצוח השיניים,לגרגר 30 שניות ולירוק....(בקולגייט פלאקס אני משתמש)

אבל רציתי להגיד ולשאול שאם אני משתמש בזה פעמיים ביום זה בסדר לפי ההוראות שימוש במי פה קולגייט פלאקס למרות שלא מצויין שם כמות הפעמים כמו בשאר המי פה שיש היום בשווקים..שהם מציינים לך להשתמש פעמיים ביום באופן ברור!

מחכה לתשובה וערב טוב

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הוראות השימוש במי פה לאחר הצחצוח - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    05/06/2016

שלום שלומי,
    מקובל להשתמש במי פה פעמיים ביום בבוקר ובערב. לזכור שתמיד יש לקרוא לפני השימוש את הוראות השימוש הספציפיות של כל תכשיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה לאחר צחצוח וחוט פעמיים ביום

שלומי כהן
    06/06/2016

אחה"צ טובים ד"ר עדי אריאלי.

היי..שלום לך...שלום וברכה...קודם כל אני נשמע לי ונראה לי בנאדם נחמד מאוד...לפי התמונה שלך פה באתר..ולפי התגובות שלך..נראה לי בנאדם נחמד מאוד מעבר להיותך רופא שיניים..

דבר שני רציתי לשאול אם אני משתמש בנוסף לצחצח ולמי פה גם חוט דנטלי פעמיים ביום זה גם בסדר???

התחלתי לצחצח שיניים פעמיים ביום רק: צחצוח,חוט ומי פה..שלושתם פעמיים ביום..זה גם בסדר....אפשר גם להשתמש בחוט דנטלי פעמיים ביום??

שיהיה לך המשך יום טוב,המשך שבוע טוב וחג שבועות שמח לך,לבני משפחתך ולכל עם ישראל!!!!!

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה לאחר צחצוח וחוט פעמיים ביום - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    13/06/2016

שלום שלומי,
    בהחלט אפשר. אין צורך ביותר מפעמיים ביום.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה וחט דנטלי פעמיים ביום 2

שלומי כהן
    16/08/2016

שלום רב ד"ר עדי אריאלי.

שלום רב לך.היי אני מקווה שזה בסדר..אני לא רוצה יותר מדי להעמיס בשאלות..

רק רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בחוט דנטלי פעמיים ביום?

מי פה אני יודע שזה מקובל פעמיים ביום...ופשוט רציתי לשאול לגבי חוט דנטלי פעמיים ביום אם זה בסדר ותקין ולא מזיק לשיניים לנקות אותן בפעמיים ביום בעזרת חוט דנטלי..

מחכה לתשובה ויום טוב

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה

שרון
    08/06/2016

פעמיים ביום זה מספיק
    בדכ מגבילים כי יש בזה פלאוריד שבכמות גדולות הוא כבר לא בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו