משחות שיניים ותקופת השימוש בהם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחות שיניים ותקופת השימוש בהם.
    שלומי כהן
    10/06/2016

אחה"צ טובים לכם.ושבת שלום...

היי..אני כותב את ההודעה הזאת לפני כניסת שבת ואני יודע שבשבת אתם אתם לא עונים להודעות..

אבל תענו אם תרצו כשתוכלו....

רציתי לשאול האם אפשר להשתמש לאורך חיוו של בנאדם כל הזמן באותה משחת שיניים..או שרצוי להחליף ולגוון משחת שיניים אחרת כל חצי שנה??

מחכה לתשובה ושיהיה לכם שבת שלום וחג שבועות שמח...

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משחות שיניים ותקופת השימוש בהם. - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    13/06/2016

שלום שלומי,
    השימוש במשחת שיניים הוא אישי ומותאם לכל מטופל בהתאם למצבו הדנטלי . לכן יתכן שבמהלך החיים יהיה צורך להחליף את סוג משחת השיניים. יש להתייעץ עם רופא השיניים לגבי המשחה המתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחות שיניים ותקופות השימוש בהם 2

שלומי כהן
    21/06/2016

שלום לך ד"ר עדי אריאלי.

שלום וברכה.קודם כל אני רוצה לציין שאתה נשמע לי בנאדם נחמד מאוד

מעבר להיותך רופא שיניים..בתור בנאדם..אתה נשמע לי בנאדם נחמד מאוד...

ודבר שני רציתי להגיד שאם אני לא מחליף את סוג המשחה כל חצי שנה..זה לא בסדר??

כי עכשיו כבר עברה יותר מחצי שנה....ואני עדיין משתמש בקולגייט...

אני אגיד לך משהו פעם לפני 3-4 שנים ניסיתי כזה במקביל לשימוש בקולגייט גם את oral b
    ופשוט לא יודע זה היה מלוח לי כזה בפה..לא יודע..ניסיתי פעם אחת ,לא אהבתי וחזרתי לקולגייט....

אז זה בסדר להשתמש סוג של חברה מסוימת לאורך כמה שנים מסוימות או שחייב להחליף??ואני שואל מבחינה בריאותית לשיניים..

מחכה לתשובה ויום טוב לך.

שלומי כהן.

נ.ב- אני רציתי להגיד לך תודה שלימדת אותי לקרוא הוראות..

זה לא משנה אם זה הוראות לגבי תכשירים לשימוש בשיניים.....הוראות צריך לקרוא

בכל דבר אם זה מתכון לעוגה,אם זה מכשיר חשמלי..כמו כל דבר בחיים.....ובגלל שלימדת אותי לקרוא הוראות אני עכשיו מלמד בזכותך אנשים לקרוא הוראות אם זה קשור לתכשירים בשימוש לשיניים או כל דבר אחר..הוראות זה הוראות ויש לעקוב אחריהם ולהבין אותם נכון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו