מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחות שיניים ותקופת השימוש בהם.שלומי כהן10/06/2016
אחה"צ טובים לכם.ושבת שלום...
היי..אני כותב את ההודעה הזאת לפני כניסת שבת ואני יודע שבשבת אתם אתם לא עונים להודעות..
אבל תענו אם תרצו כשתוכלו....
רציתי לשאול האם אפשר להשתמש לאורך חיוו של בנאדם כל הזמן באותה משחת שיניים..או שרצוי להחליף ולגוון משחת שיניים אחרת כל חצי שנה??
מחכה לתשובה ושיהיה לכם שבת שלום וחג שבועות שמח...
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחות שיניים ותקופת השימוש בהם. - תגובה
ד``ר עדי אריאלי13/06/2016שלום שלומי,
השימוש במשחת שיניים הוא אישי ומותאם לכל מטופל בהתאם למצבו הדנטלי . לכן יתכן שבמהלך החיים יהיה צורך להחליף את סוג משחת השיניים. יש להתייעץ עם רופא השיניים לגבי המשחה המתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחות שיניים ותקופות השימוש בהם 2
שלומי כהן21/06/2016שלום לך ד"ר עדי אריאלי.
שלום וברכה.קודם כל אני רוצה לציין שאתה נשמע לי בנאדם נחמד מאוד
מעבר להיותך רופא שיניים..בתור בנאדם..אתה נשמע לי בנאדם נחמד מאוד...
ודבר שני רציתי להגיד שאם אני לא מחליף את סוג המשחה כל חצי שנה..זה לא בסדר??
כי עכשיו כבר עברה יותר מחצי שנה....ואני עדיין משתמש בקולגייט...
אני אגיד לך משהו פעם לפני 3-4 שנים ניסיתי כזה במקביל לשימוש בקולגייט גם את oral b
ופשוט לא יודע זה היה מלוח לי כזה בפה..לא יודע..ניסיתי פעם אחת ,לא אהבתי וחזרתי לקולגייט....
אז זה בסדר להשתמש סוג של חברה מסוימת לאורך כמה שנים מסוימות או שחייב להחליף??ואני שואל מבחינה בריאותית לשיניים..
מחכה לתשובה ויום טוב לך.
שלומי כהן.
נ.ב- אני רציתי להגיד לך תודה שלימדת אותי לקרוא הוראות..
זה לא משנה אם זה הוראות לגבי תכשירים לשימוש בשיניים.....הוראות צריך לקרוא
בכל דבר אם זה מתכון לעוגה,אם זה מכשיר חשמלי..כמו כל דבר בחיים.....ובגלל שלימדת אותי לקרוא הוראות אני עכשיו מלמד בזכותך אנשים לקרוא הוראות אם זה קשור לתכשירים בשימוש לשיניים או כל דבר אחר..הוראות זה הוראות ויש לעקוב אחריהם ולהבין אותם נכון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?