מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבנה של הוראות שימוש בכללי בפרט ובמשחות שיניים.שלומי כהן31/07/2016
שלום רב ובוקר טוב/צהריים טובים.
שלום רב לכם..רציתי לשאול לגבי איך לקרוא ולהבין הוראות באופן נכון.
במשחות שיניים של קולגייט טוטל ובמשחות הרגילות של קולגייט..
יש הוראות איך להשתמש במשחה שלהם...
הם כותבים ככה ואני מצטט:
"לשיניים בריאות יש לצחצח שיניים פעמיים ביום.יש להשתמש בחוט דנטלי על גבי בסיס יומי."
עכשיו אני שואל..ההוראה של בסיס יומי..אני יודע מה זה אומר...כל יום ויום להשתמש בחוט דנטלי..
אבל השאלה היא כמות הפעמים בהוראה של בסיס יומי..הרי ההפך מבסיס יומי זה בסיס קבוע נכון??
ואני שואל כמה זה בכמות פעמים שנותנים לי הוראה של בסיס יומי??כלומר 1-2 כזה לא??
מספיק בערב כל יום.....אני צודק??
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנה של הוראות שימוש בכללי בפרט ובמשחות שיניים. - תגובה
ד``ר עדי אריאלי31/08/2016שלום שלומי,
מומלץ לצחצח את השיניים פעמיים ביום בבוקר ובערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנה של הוראות השימוש 2
שלומי כהן01/09/2016שלום רב לך ד"ר עדי אריאלי.
שלום רב לך...רציתי רק להגיד שאתה קצת לא הבנת אותי נכון..
ברור שאני מצחצח שיניים פעמיים ביום ומשתמש במי פה קולגייט פלאקס פעמיים ביום.
השאלה שלי שאם אני משתמש פעמיים ביום בחוט דנטלי זה יכול להזיק??
וגם רציתי לשאול משהו......אני משתמש במברשת שיניים חדשה כבר מלא זמן..עוד מלפני פסח האחרון שהיה...
וכבר עבר שלושה חודשים....ואני פשוט הלכתי על האפשרות השנייה שכשאר סיבי המברשת מתעקמים...
כי עבר שלושה חודשים והמברשת שבה אני משתמש כמו חדשה..אז אני מחכה עד שיקרה לה משהו..זה בסדר ככה??
אז השאלות שלי הם:
1) האם אפשר להשתמש פעמיים ביום בחוט דנטלי??ואני ידוע שאמרו שמספיק רק בערב..בצחצוח רק בערב...
אבל עדיין זה אם אני משתמש בחוט פעמיים ביום זה בסדר וזה לא מזיק?
2) אני יכול להמשיך עם המברשת שיניים שלי שהיא כמו חדשה גם אם עברו שלושה חודשים ופשוט סיבי המברשת שלה כמו חדשים..אז אני מחכה עד שיקרה לה משהו....זה בסדר?
מחכה לתשובה ושיהיה לך המשך יום נ-פ-ל-א ד"ר עדי אריאלי.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?