ריח רע מהפה- והפה שלי אין לו בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה- והפה שלי אין לו בעיות
    רון
    18/05/2008

שלום רב!
    הפה שלי במצב מצויין. אין לי חורים, סתימות ואין לו כלום הוא בסדר גמור, אני מקפיד לצחצח פעמיים ביום בבוקר ובערב. אבל למרות הצחצוח ולאחר ארוחת בוקר יש לי ריח רע מפה אני כבר אבוד עצות ולא יודע מה לעשות, בדרך כלל זה קורה מחורים ובעיות שיניים ולי אין בעיות אני שומר מאוד על השיניים ובדרך כלל נראה לעין חורים וכול זה ולי אין אולי זה אפשהו שלא רואים אבל אני לא יודע מה לעשות, אני חייב פתרון והאמת לא פניתי לרופא כי אני חושב שיגיד השיניים שלי בסדר גמור ואין בעיה , אולי זה פסיכולוגי אני לא יודע אבל אני לבד מרגיש ריח וכמובן שאני נמצא במצב אינטימי עם חברה שלי זה מאודדדד מפריע, מה ניתן לעשות אולי יש איזשהו תה למניעת הריח, ועוד משהו החינכים שלי לא ורודות ולא כלום הם בסדר ולא כואב לי כלום ולמרות זאת לא יודע מאיפה מגיע הריח מה ניתן לעשות. ועוד משהו פעם עשו לי טיפול שורש ושמו סתימה אפורה/שחורה מה ניתן לעשות כדי שלהפוך אותה ללבנה תודה מראש דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה

ד``ר גלית כהן
    18/05/2008

ריח רע מהפה יכול להגרם מגורמים רבים כמו, מחלת חניכיים, עששת (חורים, ואלו לא תמיד נראים לעין, לעיתים רק רופא יכול לאבחן עששת), בעיות במערכת העיכול ועוד.

צריך לפנות לבדיקה אצל רופא שיניים / גסטרו

בברכה,

ד"ר גלית כהן
    מומחית ברפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו