הבן שלי סובל מחרדה מרופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי סובל מחרדה מרופא שיניים
    סיגל
    12/09/2016

שלום, הבן שלי סובל מחרדה קיצונית לרופא שיניים הוא לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לטיפול שיניים.. מה אפשר לעשות נגד זה? יש מישהו ששמע על אפשרויות אחרות של טיפולי שיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמודדות מול חרדה דנטלית

סיגל
    12/09/2016

היי, אני יכולה להמליץ לך על מרפאת שיניים בתל אביב שנקראת מדיקל קלינק. הם עושים טיפולי שיניים ברמה הכי גבוהה שיש ומשתמשים בטכנולוגיות טיפול מתקדמות המפחיתות את החרדה בטיפול השיניים...
    את יכולה ליצור איתם קשר ולקבל את כל הפרטים הרלוונטים ..
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

סיגל
    16/09/2016

היי, אין צורך להיבהל כיוון שזה משהו נפוץ בעולם הרפואה בכלל ובעולם רפואת השיניים בפרט וזה נקרא חרדה דנטלית.. היום יש המון טכנולוגיות חדשות ושיטות רפואיות שמנסות לטפל בבעיה.
    אני מאוד ממליצה על מרפאת מדיקלינק. הם משתמשים בכל מיני שיטות חדישות כמו טיפולי לייזר ברפואת שיניים והיפנוזות רפואיות וגם בהרדמות כלליות בטיפולי שיניים מורכבים יותר..
    אצלנו זה מאוד מאוד עזר ואנחנו מרוצים מהטיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבן שלי סובל מחרדה מרופא שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    24/09/2016

חרדה דנטלית היא תופעה נפוצה למדי. יש מגוון פתרונות, בהתאם לצורך הטיפולי ולמידת החרדה. החל משיטות התנהגותיות, דרך שימוש בגז צחוק ועד טשטוש והרדמה כללית.
    טיפולים בטשטוש והרדמה כללית מצריכים רישיון מיוחד של הרופא. פני לטיפול אצל רופא מומחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו