כתמים לבנים חוזרים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים לבנים חוזרים בשיניים
    ספיר
    22/10/2016

יש לי כתמים לבנים בשיניים,עשיתי לפני כמה חודשים טיפול בשן אחת טיפול שנקרא מיקרואבריזה וזה באמת העלים את הכתם לגמרי עכשיו אני שמה לב שהכתם חוזר זה ממש מבאס אין לי מושג ממה זה יכול להיות זה בגלל התוסף ברזל הנוזלי ? לא נראלי זה קשור מה אפשר לעשות ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים לבנים

ד``ר עדי אריאלי
    27/10/2016

שלום ספיר,
    פיגמנטציה לבנה באמייל נובת משוני במבנה האמייל באותו אזור. פעולת המיקרואברזיה שוחקת רק את החלק החיצוני ולא תמיד מצליחה להעלים את הכתמים הנראים לעין. אם מפריע לך אסתטית ניתן לבצע שחזורים בצורת סתימה או חרסינה לכיסוי הכתמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ספיר
    27/10/2016

כן אני יודעת שזה לא תמיד מצליח להעלים את הכתם , אבל במקרה שזה בהתחלה כן העלים למה זה בעצם חזר ? תמיד זה ככה ? (לדעת אם כדאי לעשות מיקרואברזיה בשאר הכתמים .. )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו