תיקון שן שנשחקה משחיקת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון שן שנשחקה משחיקת שיניים
    מיטל
    30/10/2016

היי, אני סובלת משחיקת שיניים, לאחרונה זה החמיר וכל השיניים הקדמיות בחלק העליון שלי ממש התקצרו. זה ממש מפריע לי מבחינה ויזואלית. יש דרך לתקן זאת? קראתי משהו על ציפוי שן, האם זה יכול להיות פתרון? אשמח לתשובה.תשובה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחיקת שיניים

ד``ר גלית כהן
    01/11/2016

ניתן להשלים את חומר השן שנשחק עי ציפויים או כתרים. הבחירה המועדפת היא כמובן באופציה השמרנית ביותר שניתן. אבל מצייב בדיקה והתייחסות כוללת, כי בדכ השחיקה היא גם באחוריות ויש להוסיף גובה גם באחוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ודבר נוסף

מיטל
    05/11/2016

הבנתי שציפוי מצריך שיוף של השן ולכן לא מומלץ כל כך?
    האם קיימת שיטה של ציפוי מבלי שיוף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפויי שיניים

ד``ר גלית כהן
    05/11/2016

קיימת שיטה לציפוי מבלי לשייף את השיניים, אך כמו כל טיפול מתאימה למקרים ספציפיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו