300 שקל עבור ניקוי אבן ופוליש (הלבנה?). האם קיבלתי מחיר הוגן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 300 שקל עבור ניקוי אבן ופוליש (הלבנה?). האם קיבלתי מחיר הוגן?
    ניק
    04/11/2016

יש לי גשר ובשלושת החודשים האחרונים הצטברה הרבה אבנית.

הלכתי לרופא שיניים המקומי, הוא עשה ניקיון יסודי, ניקוי אבן בין השיניים, הסיר את גם את הכתמים על השן, ניקה את השיניים גם מלמעלה ולא רק מהצדדים. במהלך הטיפול הוא שאל האם אני רוצה שהוא יוריד את ההצטברות של הכתמים החומים שהגיעו כתוצאה משטיפת הפה היומיומית (שהם לטענתו לא אבנית). לאחר הטיפול היסודי שהוא עשה לי, הוא נתן לי לגרגר נוזל שקוף בטעם מנטה במשך 30 שניות שלאחריו, עשה לי פוליש עם חומר אדום, תהליך שתיאר כהלבנה. חומר שאני זוכר בוודאות שגם במקומות אחרים מברישים בסוף ניקוי האבן.
    אחרי הטיפול הוא ביקש 150 עבור הניקוי אבן, ו150 עבור הלבנה. ואני כמו ילד טוב שילמתי בלי לערער, כי מי אני שאערער מול סמכות של ד"ר?
    זה לא הרגיש לי בסדר מהרגע שהוא אמר לי את המחיר, וההרגשה רק התגברה כאשר הלכתי מהמקום.

האם המחיר סביר? האם הסכום שהוא לקח מקובל עבור טיפולים כאלה? אני מרגיש מטומטם וטמבל שהלכתי לניקוי אבן שאמור לעלות 150 ש"ח ויצא עם חשבון מנופח של 300 ש"ח עם תוספות שלא הוסברו לי מראש שכך תהיה עלותן.
    אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחירים ברפואת שיניים

ד``ר גלית כהן
    05/11/2016

המחירים ברפואת שיניים משתנים מאד ממרפאה למרפאה ומרופא לרופא. אין פה נכון ולא נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו