מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 300 שקל עבור ניקוי אבן ופוליש (הלבנה?). האם קיבלתי מחיר הוגן?ניק04/11/2016
יש לי גשר ובשלושת החודשים האחרונים הצטברה הרבה אבנית.
הלכתי לרופא שיניים המקומי, הוא עשה ניקיון יסודי, ניקוי אבן בין השיניים, הסיר את גם את הכתמים על השן, ניקה את השיניים גם מלמעלה ולא רק מהצדדים. במהלך הטיפול הוא שאל האם אני רוצה שהוא יוריד את ההצטברות של הכתמים החומים שהגיעו כתוצאה משטיפת הפה היומיומית (שהם לטענתו לא אבנית). לאחר הטיפול היסודי שהוא עשה לי, הוא נתן לי לגרגר נוזל שקוף בטעם מנטה במשך 30 שניות שלאחריו, עשה לי פוליש עם חומר אדום, תהליך שתיאר כהלבנה. חומר שאני זוכר בוודאות שגם במקומות אחרים מברישים בסוף ניקוי האבן.
אחרי הטיפול הוא ביקש 150 עבור הניקוי אבן, ו150 עבור הלבנה. ואני כמו ילד טוב שילמתי בלי לערער, כי מי אני שאערער מול סמכות של ד"ר?
זה לא הרגיש לי בסדר מהרגע שהוא אמר לי את המחיר, וההרגשה רק התגברה כאשר הלכתי מהמקום.
האם המחיר סביר? האם הסכום שהוא לקח מקובל עבור טיפולים כאלה? אני מרגיש מטומטם וטמבל שהלכתי לניקוי אבן שאמור לעלות 150 ש"ח ויצא עם חשבון מנופח של 300 ש"ח עם תוספות שלא הוסברו לי מראש שכך תהיה עלותן.
אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירים ברפואת שיניים
ד``ר גלית כהן05/11/2016המחירים ברפואת שיניים משתנים מאד ממרפאה למרפאה ומרופא לרופא. אין פה נכון ולא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?