זריקת הרדמה כאב עמום באיוזר יום אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקת הרדמה כאב עמום באיוזר יום אחרי
    killbill
    15/11/2016

אתמול מומחה מוכר ומוערך לטיפולי שורש נתן לי זריקת הרדמה בשביל לפתוח ולהכניס תרופה בשן עם עששת עמוקה. טיפול שלבסוף לא בוצע. (הוא רצה בשל ביטול תור לבצע את טיפול השורש ואני הגבתי בחרדה) הזריקה השפיעה מיד ומאד חזק כולל חלק מהלשון צד של שפה שיניים קדמיות וכמובן צד הטיפול שיניים תחתונות בצד הלסת התחתון. נאמר לי כי השפעתה תחלוף אחרי כשעתיים אבל ההרדמה היתפוגגה אחרי 4 וחצי שעות דבר שאני לא זוכרת שקרה על אף שבדרך כלל יש כאבים בגין טיפול שהפעם לא היו כמובן. זה היה מאד מפחיד כי באיזור השפה והשיניים הקדמיות חניכיים ההרדמה היתה חזקה מאד למשך 4 שעות. יום אחרי אני מרגישה אי נוחות כאב עמום אך מטריד באיזור ההזרקה - לא נקודתי . האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניסיון לדייק

killbill
    15/11/2016

זה מזכיר תחושה של שריר מכווץ כיווץ קל באיזור של ההזרקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך השפעת הרדמה מקומית

ד``ר גלית כהן
    29/11/2016

ככלל קרפולה אחת של הרדמה מקומית משפיעה בדרך כלל לכשעתיים. אם הכמות גדולה יותר ההרדמה תשפיע יותר זמן, וההשפעה משתנה מאדם לאדם. כך שהתחושה נורמלית לחלוטין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו