מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים, מדוע מתעוררים בעיקר בלילה?גריזמן06/01/2017
לפני חודשיים חשתי בהתחלה חולשה בלאכול בוטנים או מאכלים פריכים,בהמשך הופיע כאב קל, כאילו שבשני צידי הפה..כנראה נפלו סתימות, חיש מהר הרגישות בעיקר למאכלים קרים עלתה,בלתי אפשרי לנשוך או לנגוס, בשל היותי במצב לחוץ כלכלית ניגשתי לבקש סיוע כאשר אני בתחילת התהליך. בינתיים אני מתמודד עם כאב שמטופל גם ביום ובלילה היקר כשרוצים ממש לישון הכאב מתעורר עד שהוא מגיע לאזניים. מצאתי את המשחות החדשות של סנסודיין וקולגייט כולל מי מפה של סנסודיין. זה עוזר נפלא. אך לא להרבה זמן. הלילה האחרון זה היה קשה מאד עם כל הקידמה. אני יודע, לא הייתי אצל ר.שיניים 12 שנה אך אני מטפל בקפידה. העלויות לא מאפשרות לי אפילו להתחיל. אז איך כאב שנניח מהצהריים מאפשר לי רגיעה או לא מופיע בכלל ו 12 דקות מהנחת הראש על הכר...זה מתחיל לקדוח בצד מסוים של הפה. ומכריח אותי לקום למרוח סנסודין רפיד שגם המגע הראשוני כואב מאד,צריך לעסות את המקום. ולא משנה שהשתמשתי בחומים מרגיעים לפני שעה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים בלילה
ד``ר גלית כהן20/01/2017התאור שלך מתאים לשן או שיניים שהגיעו לטיפול שורש המנעותך מטיפולי שיניים מחמירה את מצב השיניים שלך, ועלויות הטיפולים עולות ככל שהטיפול מורכב יותר.
מצב כלכלי אינו סיבה לא לטפל. ניתן לטפל בשיניים במחירים נמוכים בקופות החולים. ובעלויות ממש סמליות בבתי הספר לרפות שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?