השימוש במי פה לאחר צחצוח במשחת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השימוש במי פה לאחר צחצוח במשחת שיניים
    שלומי כהן
    22/02/2017

אחה"צ טובים לכולם...

שלום רב...ואחה"צ טובים לכולם.....רציתי לשאול האם זה בסדר ותקין להשתמש במי פה/שטיפת פה לאחר צחצוח שיניים במשחה שיניים שמכילה פלאוריד??
    כלומר לצחצח עם המשחה ואז לשטוף את הפה שטיפה דנטלית פעמיים ביום אחרי צחצוח עם משחת שיניים שיש בה פלואוריד?
    זה תקין וזה בסדר??

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מי פה לאחר צחצוח

ד``ר יחיאל אלפרן
    24/02/2017

אין בעיה בתנאי שבמשחה אין חמר מקציף הנקרה sls ובחומר השטיפה המכיל קלורהקסידין .כי הsls סותר את הקלןרהקסידין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למי פה לאחר צחצוח

שלומי כהן
    26/02/2017

ערב טוב ושלום רב לד"ר יחיאל אלפרן.

ערב טוב לך ד"ר ושלום רב לך.

רציתי להגיב ולהגיד שבמשחה אין חומר מקציץ ובמי פה שאני משתמש אין חומר שנקרא קלורהקסידין..אני לא יודע מה זה.....שמעתי על זה פעם..אבל אני לא כ"כ יודע מה זה..בכל מקרה אין לא במשחה ולא במי פה זה בוודאות.
    בכל מקרה זה בסדר לצחצח עם משחת שיניים שיש בה פלואוריד ואז לסיים ולשטוף את הפה עם השטיפה/מי פה??
    קודם מצחצח עם המשחה ומסיים עם המי פה...זה בסדר??

מחכה לתשובה וערב טוב ד"ר אלפרן.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו