נפילת כתר והארכת כותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילת כתר והארכת כותרת
    לילך
    07/06/2017

שלום,
    יש לי כתר בשן טוחנת בן 6 וחצי שנים בערך שלפני 3 חודשים נפל לראשונה. 4 ימים אחרי ההדבקה הוא נפל לי שוב. הרופאה אמרה לי שמאחר ונפל בשנית יש לבצע הארכת כותרת וכתר חדש. ביקשתי לנסות שוב להדביק את הכתר והפעם הוא החזיק חודשיים ונפל שוב. רופא אחר הדביק לי אותו אבל אני מרגישה שהוא מתנדנד ועומד ליפול.
    האם הארכת כותרת היא הכרחית ? הרי הוא החזיק 6 שנים ללא הארכה. מה הסיבות שיכולות לגרום לנפילת כתר שחוזרת על עצמה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילת כתר והארכת כותרת

הוספת תגובה

• דבר נוסף

לילך
    08/06/2017

שכחתי לציין שבשנה וחצי האחרונות ירד לי הרבה דם באיזור של הכתר ושהרגשתי לחץ שמופעל עליו. הטיפול שניתן לי בזמנו הוא איזשהו חומר שקוף למרוח על החניכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילת כתר

ד``ר עדי אריאלי
    13/06/2017

שלום לילך,
    כתר שמודבק קבוע אינו אמור ליפול. הדבר מעיד על בעיה כגון התאמה לא טובה של הכתר ובעקבות כך שטיפת הדבק, אחיזה לא טובה ועוד. לרוב יש צורך בהחלפת הכתר במצב כזה. הסיבה להארכת כותרת היא לשם חביקה טובה יותר של חומר השן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו