מי פה וזמן של שימוש במברשת שיניים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי פה וזמן של שימוש במברשת שיניים.
    שלומי כהן
    03/12/2017

היי ערב טוב ד"ר מאיר ממרייב.

היי ערב טוב..מה שלומך?????מה נשמע???

שלום רב ד"ר נכבד.אני כבר הרבה זמן שאלתי את השאלות האלו ולא קיבלתי תשובה........אז בכל מקרה...
    אני רוצה לשאול אותך שתי שאלות:

1) לגבי זמן של שימוש במברשת שיניים רגילה: אני משתמש במברשת שיניים רגילה כבר הרבה מאוד זמן כמעט כבר שנה וחצי כמעט כבר שנתיים.......ולא יודע זה לא הרבה מאוד זמן למברשת שיניים רגילה????
    אני יודע שזמן של שימוש במברשת שיניים היא כל 3-4 חודשים או עד שסיבי המברשת מתעקמים...ולכן לא החלפתי אותה כבר מעל שנה וחצי-שנתיים....זה נחשב תקין???

2) לגבי שימוש במי פה.....אני משתמש במי פה פעמיים ביום אחרי צחצוח שיניים במשחת שיניים.....ורציתי לשאול אותך האם זה בסדר ותקין ולא מזיק לשיניים..אם אני משתמש במי פה פעמיים ביום אחרי שאני מצחצח את כל השיניים במשחת,אחרי צחצוח שיניים יסודי בוקר וערב אני משתמש במי פה ללא אלכוהול....זה בסדר???(זה לא מזיק לשיניים ושומר על הייגנת הפה נכון??)

מחכה לתשובה והמשך ערב טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מי פה וזמן של שימוש במברשת שיניים

ד``ר מאיר ממרייב
    05/12/2017

שלומי שלום
    עניתי לך כבר פעמיים בעבר על השאלות האלו.
    נא תבדוק בפוסטים קודמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה וזמן של שימוש במברשת שיניים.

שלומי כהן
    05/12/2017

ערב טוב ומבורך ד"ר מאיר ממרייב.

ערב טוב..היי מה שלומך???אני רק רוצה להגיד שאתה לא ענית לי....

אני לא סתם כתבתי את שתי השאלות האלו...אז שאלתי אותך לגבי עיכוב טיפול אצל שיננית ואז ענית לי בשמחה רבה...

עכשיו שאלתי אותך שתי שאלות חדשות..וציפיתי לתגובה.......לכולם פה אתה עונה כמיטב יכולתייך......וזה יפה מאוד....
    אני רואה שאתה עונה בשמחה רבה,ברצון...כל הכבוד לך ד"ר..ישר כוח!!!!!!
    אבל אני שאלתי שתי שאלות חדשות וציפיתי לתגובה ממך...

אשמח אם תתן לי תגובה חדשה למה ששאלתי..

לשתי השאלות ששאלתי.
    להזכירך שתי השאלות הם:

1) האם זה בסדר להשתמש במברשת שיניים מעל שנה וחצי-שנתיים כל עוד המברשת תקינה לחלוטין....והיא תקינה לחלוטין ומצחצחת כראוי..בניגוד לאנשים רגילים שהם מחליפים את המברשת שיניים שלהם כל 3-4 חודשים.....אז זה בסדר ותקין??

2) אני משתמש במי פה פעמיים ביום אחרי צחצוח השיניים עם המשחה..כמובן שלפני כן אני עושה חוט דנטלי..בכל מקרה זה בסדר להשתמש בהם פעמיים ביום אחרי צחצוח השיניים עם המשחה...זה לא מזיק לשיניים נכון???

אני אשמח לתגובה קצת יותר מסודרת ממך ד"ר מאיר ממרייב.

שיהיה המשך ערב טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו