מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתלים בלסת תחתונה וגשר זמנייוכי20/01/2018
שלום רב ד"ר!
אני בשלב סיום שתלים בלסת התחתונה. נותר שתל אחד בודד בלסת הימנית/תחתונה. אני אמורה לפנות שוב לרופא בעוד שבועיים בדיוק מהיום להוצאת תפרים ולביצוע השתל הבודד. לאחר מכן הרופא הסביר לי כי אגיע רק באמצע יולי כדי להרכיב את הגשר הקבוע לתמיד. הבעיה המטרידה והמפריעה לי ביותר היא העובדה שהרכיבו לי שיניים לא מהמעבדה. הזמניות מזעזעות במראה. גדולות, משום מה צהובות, עבות מאוד. אי אפשר לצחצח, אי אפשר לנגוס אוכל, קשה לאכול. המראה לא אסתטי, כאשר אני מדברת, מסתכלים לי ישר על הפה כי זה בולט, מכוער ומביך. הזמניות הורכבו רק בלסת הקדמית התחתונה. השתלים בצידי הלסתות חשופים. האם אני אמורה במשך חצי שנה כך להישאר. האם יש פיתרון אחר להחלפה? מדוע אי אפשר להרכיב גשר אחד/אחיד שיקיף את כל הלסת התחתונה. שהשיניים בעיקר תהיינה קטנות, דקות יותר, לבנות, אסתטיות שניתן לדבר בלי בושה ולאכול כמו בן אדם. מדובר בשיניים שלא מתאימים כלל וכלל לבן אדם ואני מנועה מלפרט למי הם מתאימים. הייאוש גדול. מה הפיתרון. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתלים בלסת תחתונה וגשר זמני
ד``ר מאיר ממרייב18/02/2018יוכי שלום
גם גשר זמני יכול ואפילו צריך להיות אסטטי ויפה.
תבקשי מהרופא שלך שיליף לך את הגשר הזמני לגשר איכותי יותר שיאפשר לך להעביר את מחצית השנה הבאה בתפקוד נאות עם בטחון שמתקבל על הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?