שלום רב דוקטור - צבע שיניים A3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב דוקטור - צבע שיניים A3
    מאור
    23/02/2018

אני חייב לקבל כמה תשובות בבקשה. עשיתי גשר חרסינה בשיניים קידמיות והתלבטתי רבות לגבי הגוון של הצבע. לבסוף בהמלצת רופא השיניים שלי הוחלט על גוון צבע של A3. הוא טען שמדובר בצבע נפוץ בעל מראה טבעי. אז הקשבתי להמלצת הרופא וכאמור לבסוף הותקן לי גשר חרסינה בצבע A3 בשיניים הקידמיות. הבעיה שאני לא שלם עם הצבע הזה. ולי הוא דווקא לא נראה כזה טבעי. זה נראה צהוב ולא ממש לבן. רציתי ללכת על האופציה של A2 שלדעתי הרבה יותר תתאים. האם באמת צבע שיניים A3 הוא נפוץ כול כך? ובמידה וארצה לשנות לA2 במה זה כרוך? אגב אני שחום עור, ושיער שחור ועיניים שחורות. ובגיל 35. איזה צבע לדעתך מומלץ במקרה שלי? אשמח לתשובות לשאלות. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב דוקטור צבע שיניים A3

ד``ר מאיר ממרייב
    05/03/2018

מאורו שלום
    אכן הצבע הטבעי הנפוץ ביותר בקבוצת הגיל שלך הוא A3.
    לאחר ביצוע הגשר לא ניתן לשנות את הצבע לצבע בהיר יותר, אלא אם כן מורידים את כל החרסינה ובונים אותה מחדש במעבדה.
    בשנים האחרונות ישנה עליה בדרישה לשיניים לבנות יותר כך שהיום זה לא מראה חריג של אנשים מבוגרים עם צבע שיניים A1 ואף בהיר מזה.
    ההרמוניה של צבע השיניים ביחס למראה הכללי של המתרפא צריכה להקבע במרפאה לאחר שקלול של כל הגורמים כגון מבנה החיוך, גודל השיניים, סוג הסגר וכו׳.
    מה שיכול להראות מדהים ביופיו אצל אחד, עלול להראות מאוד מלאכותי אצל אחר.
    ממליץ לך לחזור אל הרופא המטפל שלך כדי לבדוק אם ניתן להגיע לתוצאה אסטטית יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו