מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב דוקטור - צבע שיניים A3מאור23/02/2018
אני חייב לקבל כמה תשובות בבקשה. עשיתי גשר חרסינה בשיניים קידמיות והתלבטתי רבות לגבי הגוון של הצבע. לבסוף בהמלצת רופא השיניים שלי הוחלט על גוון צבע של A3. הוא טען שמדובר בצבע נפוץ בעל מראה טבעי. אז הקשבתי להמלצת הרופא וכאמור לבסוף הותקן לי גשר חרסינה בצבע A3 בשיניים הקידמיות. הבעיה שאני לא שלם עם הצבע הזה. ולי הוא דווקא לא נראה כזה טבעי. זה נראה צהוב ולא ממש לבן. רציתי ללכת על האופציה של A2 שלדעתי הרבה יותר תתאים. האם באמת צבע שיניים A3 הוא נפוץ כול כך? ובמידה וארצה לשנות לA2 במה זה כרוך? אגב אני שחום עור, ושיער שחור ועיניים שחורות. ובגיל 35. איזה צבע לדעתך מומלץ במקרה שלי? אשמח לתשובות לשאלות. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב דוקטור צבע שיניים A3
ד``ר מאיר ממרייב05/03/2018מאורו שלום
אכן הצבע הטבעי הנפוץ ביותר בקבוצת הגיל שלך הוא A3.
לאחר ביצוע הגשר לא ניתן לשנות את הצבע לצבע בהיר יותר, אלא אם כן מורידים את כל החרסינה ובונים אותה מחדש במעבדה.
בשנים האחרונות ישנה עליה בדרישה לשיניים לבנות יותר כך שהיום זה לא מראה חריג של אנשים מבוגרים עם צבע שיניים A1 ואף בהיר מזה.
ההרמוניה של צבע השיניים ביחס למראה הכללי של המתרפא צריכה להקבע במרפאה לאחר שקלול של כל הגורמים כגון מבנה החיוך, גודל השיניים, סוג הסגר וכו׳.
מה שיכול להראות מדהים ביופיו אצל אחד, עלול להראות מאוד מלאכותי אצל אחר.
ממליץ לך לחזור אל הרופא המטפל שלך כדי לבדוק אם ניתן להגיע לתוצאה אסטטית יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?