הלבנת שיניים- ניקוי לפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים- ניקוי לפני
    ירון
    04/03/2018

שלום ד"ר,
    יש לי 2 שאלות לגבי הלבנת שיניים.
    לפני הלבנת שיניים באמצעות סד או מדבקות מומלץ לנקות השיניים אצל שיננית. עכשיו בהנחה שאין רגישויות בשיניים או בחניכיים לאחר טיפול השיננית, האם ניתן לבצע מיד את הלבנת השיניים או שצריך לחכות מספר שבועות, כלומר האם זוהי חובה או המלצה לחכות מספר שבועות. ?
    שאלה שנייה, יש לי כתם קטן חום בחיבור בין 2 שיניים בלסת העליונה (השיניים שלי צפופות), רופא השיניים אמר לי שזהו תחילתו של חור, אך הוא מעדיף בשלב זה לא לגעת בזה, ורק להקפיד על ניקיון. בהנחה שארצה לנקות את הכתם לאחר ההלבנה? האם זה יתאפשר?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים- ניקוי לפני

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים ניקוי לפני

ד``ר מאיר ממרייב
    05/03/2018

ירון שלום
    אני בדרך! כלל ניתן לבצע הלבנת שיניים מיד לאחר הסרת אבנית אצל השיננית, אלא אם כן ישנה דלקת חניכיים שמצריכה המשך טיפול.
    לגבי הכתם, ניתן לסדר גם אחרי ההלבנה, כמובן במידה ומדובר בעששת אז עדיף לבצע את הסתימות לפני ההלבנה ע״מ למנוע חדירה של חומרי ההלבנה לתוך השן באיזוא העששת, דבר שעלול להוביל לרגישות יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו