מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על הלבנת שינייםליאור07/03/2018
יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן. אם מבחינה בילוגית שיניים טבעיות לא אמורות להיות לבנות אלא צבע של שיניים טבעיות אמור להיות בצבע בז' בדרך כלל אז מדוע ישנו ביקוש כזה עצום לשיניים לבנות? הריי מבחינה טבעית אין באמת דבר כזה שיניים לבנות מובהקות. מדוע ההמון נוהר לקראת שיניים לבנות , שלמעשה בפועל שיניים הם כלל לא בצבע לבן. מה למעשה גרם להתפשטות התופעה הזאת? וכשלמישהו יש צבע שיניים ממש לבן ישר ניתן להבחין בכך שזה מלאכותי ומזויף. אז לא ברור לי מדוע ישנו ביקוש רחב כזה לשיניים ממש ממש לבנות? בזמן שמבחינה האנטומית של צבע שיניים טבעי אמן חיה כזאת שיניים לבנות של ממש. מי למעשה החליט שדווקא שיניים לבנות בצורה של ממש מסמלות אסתטיקה? האם מדובר פה למעשה באפקט העדר? בכשל פסיכולוגי של האנשים? או שמא בגורמים אחרים.? לא ברור לי מי קבע ששיניים ממש ממש לבנות הם סמל האסתטיקה? בזמן שלמעשה אין חיה כזאת מבחינה הבילוגית של צבע השיניים הטבעיות. אז אם מחר מישהו יחליט ששיניים בצבע ירוק הם שיא האסתטיקה, אז נתחיל לראות ברחובןת אנשים עם שיניים ירוקות? אשמח להבהרות והסברים. ובכלל מהו צבע השיניים הטבעי הנפוץ ביותר אצל כלל האכלוסייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על הלבנת שיניים
ד``ר מאיר ממרייב01/04/2018ליאור שלום
אתה בהחלט צודק שאין בטבע שיניים ממש לבנות, אלא יש להם גוון ורדרד צהבהב ברמות שונות. מפתח הצבעים של השיניים הטבעיות, כולל גמא די רחבה של גוונים.
הכמיהה של האנשים לשיניים לבנות, הינה עיניין של אופנה, בדיוק כמו שיזוף, חיטוב, צבע שיער וכו׳
בתודעה שיניים לבנות מתקשרות עם בריאות, טיפוח ואסטטיקה.
הטכנולוגיות המודרניות מאפשרות היום לאנשים לקבל את המראה של השיניים הלבנות ללא נזק לשיניהם הטבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?