שאלה על הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על הלבנת שיניים
    ליאור
    07/03/2018

יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן. אם מבחינה בילוגית שיניים טבעיות לא אמורות להיות לבנות אלא צבע של שיניים טבעיות אמור להיות בצבע בז' בדרך כלל אז מדוע ישנו ביקוש כזה עצום לשיניים לבנות? הריי מבחינה טבעית אין באמת דבר כזה שיניים לבנות מובהקות. מדוע ההמון נוהר לקראת שיניים לבנות , שלמעשה בפועל שיניים הם כלל לא בצבע לבן. מה למעשה גרם להתפשטות התופעה הזאת? וכשלמישהו יש צבע שיניים ממש לבן ישר ניתן להבחין בכך שזה מלאכותי ומזויף. אז לא ברור לי מדוע ישנו ביקוש רחב כזה לשיניים ממש ממש לבנות? בזמן שמבחינה האנטומית של צבע שיניים טבעי אמן חיה כזאת שיניים לבנות של ממש. מי למעשה החליט שדווקא שיניים לבנות בצורה של ממש מסמלות אסתטיקה? האם מדובר פה למעשה באפקט העדר? בכשל פסיכולוגי של האנשים? או שמא בגורמים אחרים.? לא ברור לי מי קבע ששיניים ממש ממש לבנות הם סמל האסתטיקה? בזמן שלמעשה אין חיה כזאת מבחינה הבילוגית של צבע השיניים הטבעיות. אז אם מחר מישהו יחליט ששיניים בצבע ירוק הם שיא האסתטיקה, אז נתחיל לראות ברחובןת אנשים עם שיניים ירוקות? אשמח להבהרות והסברים. ובכלל מהו צבע השיניים הטבעי הנפוץ ביותר אצל כלל האכלוסייה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• שאלה על הלבנת שיניים

ד``ר מאיר ממרייב
    01/04/2018

ליאור שלום
    אתה בהחלט צודק שאין בטבע שיניים ממש לבנות, אלא יש להם גוון ורדרד צהבהב ברמות שונות. מפתח הצבעים של השיניים הטבעיות, כולל גמא די רחבה של גוונים.
    הכמיהה של האנשים לשיניים לבנות, הינה עיניין של אופנה, בדיוק כמו שיזוף, חיטוב, צבע שיער וכו׳
    בתודעה שיניים לבנות מתקשרות עם בריאות, טיפוח ואסטטיקה.
    הטכנולוגיות המודרניות מאפשרות היום לאנשים לקבל את המראה של השיניים הלבנות ללא נזק לשיניהם הטבעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו