מידע רפואי
פורומים
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- תזונה בהריון
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
- פדיקור
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- תרופות סבתא
- פרוקטולוגיה, טחורים, פיסורה, פיסטולה
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- תאונת עבודה, רפואה תעסוקתית
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- פסיכולוגיה הוליסטית
- סרטן ורפואה משלימה
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- ביטוח בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר, ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.
מנהל הפורום

- שאלות כלליות בנושא השינייםשלומי כהן24/05/2018
היי צהריים טובים ומבורכים ד"ר מאיר ממרייב.
היי צהריים טובים לך ד"ר..מה שלומך?????
אני רוצה לשאול ולהגיד כמה שאלות שעלו לי שאני רוצה לשאול אותם ומקווה שזה בסדר ואשמח לתשובה ממך עד כמה שתוכל.
1)רציתי לשאול שאלה לגבי משהו.....אני לא אכנס עכשיו לכל הסיפור...אלא בקצרה......לפני כמה שנים בשנת 2013 עברתי יישור שיניים.....ואחרי שסיימתי את כל התהליך הביאו לי קיבוע קבוע לשים אותו רק בלילה...הביאו לי קיבוע לשני הלסתות גם לעליונה וגם לחתונה...והשאלה שלי היא האם צריך להחליף קיבועים אחת לכמה שנים....או שאפשר להישאר עם הקיבועים עד שהם נהרסים ואז יהיה צורך בלעשות חדש??
כי אני שואל את זה כי הקיבוע של הלסת העליונה הוא כבר די נראה "ישן"...לא שהוא לא בסדר..הוא בסדר גמור..אבל השאלה שלי היא האם ישנו צורך בלעשות חדש...???או שאפשר להישאר איתו כל עוד והוא בסדר והוא ממשיך להיות מותאם לשיניים בלסת העליונה???
2) רציתי לשאול לגבי עונת הקיץ עכשיו....רציתי לשאול לגבי הכלור שיש בבריכות.......ידוע שיש כלור בבריכות בריכוז מסוים..והשאלה שלי היא האם הכלור יכול לפגוע בשיניים???אם נכנסים לבריכות עכשיו בקיץ....וקצת מים נכנסים לפה..זה יכול לפגוע בבריאות השיניים????
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות כלליות בנושא השיניים
מאיר ממרייב02/06/2018שלומי שלום
אענע לשאליתך לפי הסדר
1. מראה הסד לא מעיד על איכותו. כאשר אתה מגיע לבדיקה תקופתית, כדאי שתראה את הסדים לרופא שיבחן אותם ויחליט אם יש צורך בהחלפתם.
כמובן שמדי כמה שנים צריך להחליף אותם.
2. ריכוז הכלור בבריכות שחיה הוא נמוך ולא מגיע לריכוז שיכול להזיק לשיניים.
דר מאיר ממרייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
שאלות כלליות בנושא השיניים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?