השלמה של שיניים קדמיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמה של שיניים קדמיות
    גל
    11/06/2007

שלום, שמי ליהי
    ו2 השיניים הקדמיות שלי נשברו כאשר הייתי בת 8
    עברתי טיפול של "השלמה" כלומר יש לי רק חצי שן שלי וחצי זאת ההשלמה.
    במהלך השנים ההשלמה נשברה כמה וכמה פעמים.. אך כיום שאני בת 19 ברצוני לדעת אם כדאי להוריד את ההשלמה ולשים משהו אחר? מפריע לי שההשלמה "שקופה" במקצת ורואים את החצי שן שלי (ובאור אולטרה סגול זוהי ממש מבוכה אמיתית כי רואים בבירור את ההשלמה).
    האם אתם ממליצים לי להשאיר את ההשלמה , או לשים במקומה כתר(או כל דבר אחר שרופא השיניים יראה לנכון)
    אימי נחרדת מהמחשבה שבגיל כל כך צעיר ישימו לי 2 שיניים קדמיות שהן לא שלי, וגם פוחדת שהן לא יראו מספיק טבעיות...
    מה אתם אומרים? להמתין עד אשר ההשלמה "תעשה את שלה"... ורק אז לטפל? או מעכשיו? אם כן מה הטיפול הכי רצוי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמה של שיניים קדמיות

הוספת תגובה

• השלמת שיניים קדמיות

ד``ר גלית כהן
    11/06/2007

ליהי שלום,

ראשית ישנם חומרים פחות שקופים להשלמה של שיניים אבל בהחלט במצבי תאורה משתנים תראי הבדלים. בכל חומר השלמה מסוג החומרים המורכבים באור מסויים זה יראה נפלא ובתאורה אחרת תראי את הקו.

הפתרון הוא חרסינה.
    אם אין טיפולי שורש בשיניים אלו, חבל מאד לעשות כתרים וזו בדיוק האינדיקציה לביצוע ציפויי חרסינה. ציפויי חרסינה הם ציפויים ללא מתכת בבסיסם.
    בשילוב של רופא מנוסה בבצוע ציפויי חרסינה ומעבדה מתאימה ניתן להגיע לתוצאותאסתטיות מצויינות שיראו טבעיות ביותר.

בהצלחה

ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו