הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    אלון
    17/06/2008

ד"ר רובנישטיין – אריאלי וד"ר כהן שלום,
    אני רכשתי ערכת הלבנה שכללה שלושה מזרקים ושתי "פלטות" (סדים) שהותאמו לשיניים שלי מחברת אסתטיקה גדולה בארץ. האישה שהדריכה איתי אמרה שיש לשים כמות קטנה של חומר על כל אחת מהשיניים שבפלטה ולישון איתן, לאחר שעתיים החומר מסיים עבודתו בכל מקרה. על המזרקים רשום שהם מחברת CONTRASTPM והג'ל הוא 20 אחוז. עשיתי כדבריה והפעם הראשונה ששמתי את הפלטות הייתה ב02/06 בערב, מאז שמתי כמעט כל ערב עם הפסקות פה ושם. יש לציין שהיא גם אמרה לי שבכדי לעזור להלבנה, רצוי, לא חובה, להשתמש במשחת שיניים מלבינה - זה עורר קצת את החשד שלי מאחר וידוע לי שמשחות שיניים שטוענות להלבנה לרוב עושות יותר נזק מאשר הלבנה. אני לא רואה שינוי משמעותי בצבע השיניים שלי, מה יכולה להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

ד``ר גלית כהן
    20/06/2008

תוצאות הלבנה הן לא אחידות. יש שיניים שלא מלבינות כלל ויש שיניים שההלבנה מצליחה איתן מצויין.
    הפרוטוקול שאתה מציין הוא הפורטוקול המקובל.

בברכה, ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו