מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    אורלי
    02/07/2008

שלום רב, עלי לעבור טיפול יסודי בלסת העליונה, דהיינו, הלבשת גשר עם כתרים על כל הלסת. למרות ששני הניבים בריאים ושלמים, הרופא מתעקש שמבחינה אסטטית רצוי להלביש גם אותם בכתרים וזה אומר, טיפול שורש בשיניים בריאות, ושייופן, רק כדי שזה יראה אסטטית יותר מושלם. אני לא כ"כ נוטה להסכים עם הגישה הזאת ודי מתלבטת. אני תוהה האם השיקול של הרופא הינו להקל על עצמו את העבודה, עם פחות "בלבול מח", ולהפחית בעלויות, שכן גשר אחד ארוך זול יותר משלושה גשרים קצרים, הייתי רוצה, כמובן, להאמין שהוא רואה את טובתי האישית לנגד עיניו. מהי דעתך המקצועית בנדון? תודה רבה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• גשר

ד``ר עדי אריאלי
    02/07/2008

שלום נדיה,
    להחלטה אם לבצע גשר ארוך או גשרים בודדים יש המון שיקולים מנחים מפונקציה ועד אסתטיקה. איני יכולה לענות באינטרנט על שאלתך ללא בדיקה מקיפה. אני מציעה שתשאלי את הרופא מדוע בחר באופציה הזו, מה האלטרנטיבות האפשריות ומהן היתרונות והחסרונות של כל בחירה ותחליטו ביחד.
    בהצלחה
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גשר

נדיה
    03/07/2008

תודה על ההתייחסות המהירה, אבל מה בנוגע לשיניים הבריאות האם רצוי לטפל גם בהן כאשר השיקול הינו אסטטי בלבד. את דעתו של הרופא שלי אני מכירה הייתי רוצה לשמוע דיעה נוספת בפורום, ואת השיקולים המנחים לגבי אורך הגשר תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו