מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות???ילדה17/06/2007
יש לי טראומה (לא פיזית....אלא נפשית!!!) מרופאי שיניים...
הייתי שם פעם אחרונה בכיתה ד' (בגיל 10) והיום אני כאילו בת 20!!!!!
אני שומרת על הגיינת הפה והשיניים באופן רציף ועד עכשיו ברוך ה' לא היו לי כאבי שיניים נוראיים (בלי עין הרע....בן פורת יוסף!!!) והשיניים שלי נראות בסדר (לא הכי ישרות...ולא הכי לבנות...אבל בסדר).
אני יודעת שאני צריכה ללכת לרופא שיניים ואני יודעת גם את הבעיות שיש לי בשיניים (אני צריכה לעשות: יישור, הלבנה, הורדת אבנית, סתימה....) אבל אני פשוט לא מסוגלת!!!!
בעיקר, שעברו הרבה שיניים מאז הביקור הראשון וברור שהשיניים שלי לא נעשו טובות יותר!!! (הטראומה היא: שהרופאה/ הסייעת שלה שאלו אותי: מה קרה לשיניים שלך?? את לוקחת תרופות?? וכל מיני שאלות כאלה שגרמו להשפלתי ולטראומה...)
בבקשה עזרו לי!!! מה לעשות??!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומה מרופא שיניים
ד``ר גלית כהן18/06/2007ראשית דעי שאת לצערי הרב, בקבוצה של אנשים החויים חרדה מרופא שיניים בשל טיפול אגרסיבי/ לא נעים/כואב בעברם.
חבל לגרור זאת עוד שנים ולהחמיר את המצב. המתנה , שהיא בעצם דחיה לא תעביר או תקטין את החשש שלך, אך באותו זמן תגדיל את הקיף טיפטול השיניים לו תזקקי.
ישנן מרפאות המתמחות בטיפול בחרדה. מומחים לרפואת הפה עוברים במהלך התמחותם הכשרה לטיפול במטופלים חרדים. מגוון השיטת רחב ויש להתאים את סוג הטיפול למטופל.
הדבר הראשון והחשוב ביותר הוא למצוא רופא ש"נעים "לך איתו ואת מאמינה בו. בהמשך האפשרויות העומדות בפניכם הן החל מחלוקת הטיפול לשלבים, דרך גז צחוק, היפנוזה, סדציה קלה עד עמוקה ועד הרדמה כללית.
אני חייבת לציין שבד"כ לאחר טיפול (נרחב לפעמים) נוצר מעין תיקון ומצליחם להמשיך ולטפל בעתיד בלי בעיות מיוחדות.
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?