מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקירת שן בינה כלואה- חובה להיזהרtami14/07/2008
ביום חמישי האחרון 10.07.08 עשיתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. נפשית אני לא מצליחה להתאושש, הרופאה התייחסה אליי באופן ברוטאלי ומשפיל ביותר, כל הטיפול היא לא הפסיקה ולו לשניה לצרוח עלי, מה שהכניס אותי יותר להיסטריה ולבכי שלא נתן לי לנשום בטיפול, הרגשתי עירפול נוראי ושניה מאיבוד הכרה. כשיצאתי מהטיפול התמוטטתי פעמיים בידי בעלי. ששאל אותה להתנהגותי ההיסטרית היא טרקה הדלת בפרצוף לנוכח מספר פציינטים המומים, שאגב, מוכנים להעיד. מאז הטיפול אני לא מפסיקה לבכות בכל פעם שאני נזכרת בהשפלה ובמילים הנוראיות שהיא אמרה לי כמו "אם את לא נרגעת עוד שניה אני מעיפה אותך לסורוקה" , "תפסיקי לבכות לפני שאני מוציאה אותך מדממת כולך מהחדר", "תיבכי על צרות בחיים ולא על שיניים" וכו וכו'. אף על פי שמן הסתם היא קולגה, אני ממש מתחננת איפה מתלוננים?? אני לא יכולה לשאת זאת לבד ולו עוד יום אחד בלבד. שמה- ד"ר טניה סינדרובסקי. בהנהל כללית מסירים אחריות כי כללית סמייל לא באחריותה. מה תגידו?? לעזרתכן אודה תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היית היסטרית?
רחל15/07/2008היית היסטרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר רופא מטופל
ד``ר גלית כהן17/07/2008ראשית עקירת שן בינה כלואה היא טיפול קשה ביותר והרופא צריך שיתוף פעולה מהמטופל. במקרים בהם נראה שהטיפול יהיה קשה במיוחד או כשהטופל רגיש יותר ניתן לבצע את העקירה תחת טשטוש ברמה קלה, בינונית או עמוקה לפי הצורך.
פרט לכך רופאים הם אנשים, ולהם אישיות והרגלים ורצוי למצוא רופא המתאים לך מבחינת קשר ואישיות.
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?
ענת04/10/2011מוזר,לא נשמע כמאפיין אישיות של רופא אלא גישה ומילים שבוודאי רופא מקצועי לא אמור להשתמש בהם גם אם המטופלת הייתה בשיא ההיסטריה
תודה על שם הרופאה והאזהרה מהכללית סמייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?