עקירת שן בינה כלואה- חובה להיזהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה כלואה- חובה להיזהר
    tami
    14/07/2008

ביום חמישי האחרון 10.07.08 עשיתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה. נפשית אני לא מצליחה להתאושש, הרופאה התייחסה אליי באופן ברוטאלי ומשפיל ביותר, כל הטיפול היא לא הפסיקה ולו לשניה לצרוח עלי, מה שהכניס אותי יותר להיסטריה ולבכי שלא נתן לי לנשום בטיפול, הרגשתי עירפול נוראי ושניה מאיבוד הכרה. כשיצאתי מהטיפול התמוטטתי פעמיים בידי בעלי. ששאל אותה להתנהגותי ההיסטרית היא טרקה הדלת בפרצוף לנוכח מספר פציינטים המומים, שאגב, מוכנים להעיד. מאז הטיפול אני לא מפסיקה לבכות בכל פעם שאני נזכרת בהשפלה ובמילים הנוראיות שהיא אמרה לי כמו "אם את לא נרגעת עוד שניה אני מעיפה אותך לסורוקה" , "תפסיקי לבכות לפני שאני מוציאה אותך מדממת כולך מהחדר", "תיבכי על צרות בחיים ולא על שיניים" וכו וכו'. אף על פי שמן הסתם היא קולגה, אני ממש מתחננת איפה מתלוננים?? אני לא יכולה לשאת זאת לבד ולו עוד יום אחד בלבד. שמה- ד"ר טניה סינדרובסקי. בהנהל כללית מסירים אחריות כי כללית סמייל לא באחריותה. מה תגידו?? לעזרתכן אודה תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היית היסטרית?

רחל
    15/07/2008

היית היסטרית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר רופא מטופל

ד``ר גלית כהן
    17/07/2008

ראשית עקירת שן בינה כלואה היא טיפול קשה ביותר והרופא צריך שיתוף פעולה מהמטופל. במקרים בהם נראה שהטיפול יהיה קשה במיוחד או כשהטופל רגיש יותר ניתן לבצע את העקירה תחת טשטוש ברמה קלה, בינונית או עמוקה לפי הצורך.

פרט לכך רופאים הם אנשים, ולהם אישיות והרגלים ורצוי למצוא רופא המתאים לך מבחינת קשר ואישיות.

בברכה,

ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה?

ענת
    04/10/2011

מוזר,לא נשמע כמאפיין אישיות של רופא אלא גישה ומילים שבוודאי רופא מקצועי לא אמור להשתמש בהם גם אם המטופלת הייתה בשיא ההיסטריה
    תודה על שם הרופאה והאזהרה מהכללית סמייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו