מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הכי מומלץ להלבנת שיניים?יעל18/06/2007
שלום רב
אני מעוניינת לברר על הלבנת שיניים. בעוד כחודש יש לי ארוע שהייתי מעוניינת להראות בו עם שיניים קצת יותר לבנות. השיניים שלי לא במצב גרוע כך שאין צורך בטיפול רציני. רציתי בעיקר לברר הן אם התכשירים הנמכרים בפארמים יעילים (כמו מדבקות או נוזלים למיניהם) ואכן גורמים להלבנה יחסית משמעותית וכמובן שאם יש תכשיר ספציפי המועיל יותר ותוכלו להמליץ לי עליו אשמח מאוד.
שנית אשמח לברר גם עבור בן זוגי אשר הוא מעשן ואצלו השיניים במצב קצת יותר "צהוב" אם תכשיר הנ"ל יוכל לעזור ואם לא איזה טיפול כן יוכל לעזור (הבנתי שאצל רופאי השיניים יש טיפול שהוא ע"י אולטרט סגול וטיפול אחר שהוא יותר טיפול בבית- מה יותר מומלץ ואם יורשה לשאול מה טווח המחירים של טיפולים שכאלה...הייתי מעוניינת לא בטיפול יקר מידי אך יעיל).
המון תודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן18/06/2007החומר ה"מלבין" שיניים הוא מי חמצן בכל התכשירים והשיטות למינהן.
החומרים הנמכרים ללא פיקוח רפואי מכילים ריכוז נמוך יותר של מי חמצן, ולכן מידת יעילותם פחותה מזו של הפתרונות המקצועיים יותר.
מבין 2 השיטות להלבנה במרפאה התוצאה הסופית דומה מאד, או זהה ע"פ חלק מהמאמרים. יש להתאים כל שיטה למטופל לפי מידת הרגישות שלו, שורשים חשופים וכד...
בהצלחה,
ד"ר גלית כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?