שן שהשחירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן שהשחירה
    אמא
    20/07/2008

הבן שלי (17.5 ) לפני מס' שנים עבר טיפול שורש בשן קדמית. עם הזמן השן השחירה והדבר מאוד מפריע לו. בדקתי את הנושא ונאמר לי שאי אפשר לעשות הלבנה לשן זו, הכיצד???? אם לא הלבנה מה האפשרויות, כתר הוא לא רוצה . האם לעשות הלבנה לכל השיניים- זה יעזור?? מה לגבי ציפוי לימינט , או איך שקוראים לזה.( הבנתי שזה לא כתר?! ) אודה לתשובתך ולהמלצותיך מה אפשר כן לעשות עמ' להגיע לתוצאה יפה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן שהשחירה

הוספת תגובה

• שן שהשחירה לאחר טש

ד``ר גלית כהן
    23/07/2008

שיניים לאחר טש משחירות. לעיתים ניתן לעשות או לנסות הלבנה פנימית ולעיתים לא ניתן. מצריך בדיקה.
    הלבנת שיניים רגילה לא תעזור כלל , כי היא עובדת מבחוץ ושינוי הצבע במצב זה הוא פנימי. הפתרון הינו כתר. למינט, ציפוי חרסינה לא מתאים כי כיסוי הצבע לא יהיה טוב מספיק ושן לאח ר טש צריכה את החיזורק המתקבל עי כתר.

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

רחלי
    30/10/2008

הייתי היום אצל רופא לשיקום הפה. בעבור הלבנה פנימית לאותה שן ביקש 1500 שקל, הגיוני? סביר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיוני

ד``ר גלית כהן
    04/11/2008

אין מחירון אחיד ברפואת שיניים. טווח המחירים משתנה ממרפאה למרפאה ומרופא ךרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו