טיפול בהרדמה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרדמה כללית
    שרון
    04/08/2008

לפני כשנה הפסקתי תוכנית טיפול בערך באמצע, לפני ביצוע 3 עקירות (2 טוחנות ושן בינה) וניתוחי חניכיים בעקבות כיסים מודלקים. מאז כמובן המצב החמיר ואין לי ספק שאצטרך לעבור את טיפולי העקירה (ושתלים לאחר מכן) וניתוח החניכיים. הבעיה היא שאני חושש מכאבים במהלך הניתוח והעקירות ובעקבותיו, עקב השימוש בהרדמה מקומית שלמיטב הבנתי אינה מועילה במקרים של דלקת. האם חששי מוצדק? האם טיפול בהרדמה כללית יכול לפתור את הבעייה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהרדמה כללית

הוספת תגובה

• טיפול בהרדמה כללית

ד``ר גלית כהן
    04/08/2008

ראשית לגבי הרדמה מקומית. נכון שבמקרים בהם יש דלקת קשה יותר לקבל הרדמה מקומית וטובה, אך יש בידנו כיום האמצעים לעקוף את אזור הדלקת וברוב המקרים אין בעיה לקבל הרדמה מקומית.
    אם בנוסף לבעיית הדלקת וההרדמה המקומית, קיים מבחינתך רצון או צורך נוספים לסיים את כל הטיפול בפגישה אחת תחת הרדמה כללית. הרי שאין בעיה בכך. טיפול בהרדמה כללית מאפשר לסיים את הטיפולים בפגישה אחת (טיפולים כירורגיים, שיקומיים וכד') ללא בעיות של הרדמה.

בברכה,
    דר' גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה
    www.medart.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיס

ד``ר גלית כהן
    04/08/2008

כיס הינו נגע בחניכיים הנובע מספיגת עצם , הגורמת לנגע דלקתי בסמוך לשן או לשתל. קיום הכיס פוגע בשן או בשתל הסמוכים ולכן מצריך טיפול.

בברכה,
    דר' גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה
    www.medart.co.il

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו