דחוף....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף....
    חגית
    06/08/2008

שלום לכן , כתבתי ולא עניתן לי אז אכתוב שוב: יש לי בעייה רצינית לטפל בשיניים מכוון שבכל פעם שאני מגיעה לרופא השיניים והוא מזריק לי את הזריקה והוא עוד לא מתחיל לטפל בי ואז אני מאבדת את ההכרה, כרגע אני עים כאבים נוראיים בשן התוחנת העליונה וידוע לי שאני אמורה לעקור אותה, מכוון שפעם קודמת הגעתי לרופא שיניים בגללה והוא לא יכל להמשיך את הטיפול מהסיבה שהתעלפתי.שאלתי היא: האים יכול להיות שאני רגישה לחומר ההרדמה שמוזרק, ואם כן איך מבררים זאת? האים יש כמה סוגים של זריקות הרדמה שאולי יכולים להתאים לי? אני אובדת עצות עיזרו לי.{יש לציין שמצבי הבריאותי תקין, ואינני סובלת ממחלות כולשהן} תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף....

הוספת תגובה

• אבדן הכרה בטיפול שיניים

ד``ר גלית כהן
    09/08/2008

יכול להיות שאת אלרגית לחומרי הרדמה , פשוט מאד לבדוק זאת. לפי המרכיב אליו המטופל אלרגי ניתן להשתמש בחומרים אחרים. אבל אני חייבת לציין שעילפון אינו תופעה של אלרגיה אלא בד"כ של חרדה .
    יש רופאים המתחמחים בטיפול במקרים אלו, באופן ספציפי מומחים לרפואת הפה. פני לייעוץ.

בברכה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו