שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים
    אבנר
    07/08/2008

שלום!שמי אבנר ברצוני לדעת האם כדאי לעבור מטיפול אצל רופאה פרטית{ שהיא אגב רופאה מעולה ואני מטפל אצלה כבר שנים רבות} למרפאה של קופת החולים אני מבוטח בכללית. האם יש הבדל משמעותי במחירים האם יטפל בי רופא קבוע או כל טיפול רופא אחר בתודה מראש!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים

הוספת תגובה

• רופא פרטי

ד``ר גלית כהן
    09/08/2008

מבחינת איכות הטיפול , אין תחליף לרופא אישי שמכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך שינים רבות וגם ימשיך להיות שם ולטפל בך בהמשך.
    במרפאות קופות החולים ישנה בד"כ תחלופה גבוהה יותר של רופאים והקשר האישי קשה יותר.

מבחינת המחיר, יש רופאים שהמחירים שלהם גבוהים מאלו של הקופות ויש כאלו שהמחירים שלהם נמוכים מאלו של הקופו. כל אחד ותחשיביו עימו. רצוי לזכור שלעיתים ה"זול" "יקר". לא הייתי מחליפה רופא אמין עלי ולדבריך רופאה מעולה, בעבור האפשרות לחסוך אולי כמה שקלים.

בברכה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר גלית כהן

אבנר
    09/08/2008

תודה רבה על התשובה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו