איך לטפל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לטפל?
    שירן
    10/08/2008

איך לעשות טיפול שורש לילדים לשן חלב? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לטפל?

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים בילדים

ד``ר עדי אריאלי
    10/08/2008

שירן שלום,
    שאלתך אינה ברורה..
    טיפול שורש לשן חלב - במידת הצורך , הינו טיפול קל ומהיר יותר מאשר טיפול שורש בשן קבועה, במידה והרופא\ה מיומן לכך.
    בהצלחה,
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שיניים לילדה

דנית
    11/08/2008

האמת היא שאני גם באותה התלבטות ואשמח לייעוץ... לבת שלי לדעתי יש איזשהו חור בשן. אני לא יודעת אם לקחת אותה לרופא פרטי או לרופא של הקופה. היא עדיין לא הייתה אצל רופא שיניים ואני לא יודעת איך היא תגיב וחבל לי לבזבז כסף על פגישה ובסוף היא לא תרצה לעשות כלום. מה כדאי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים לילדים

ד``ר עדי אריאלי
    16/08/2008

דנית שלום,
    נקודת המוצא של החלטתך צריכה להיות ש- לא לטפל אינה אפשרות. עששת בשיני חלב גורמת נזק, זיהום וכאבים. בחירת הרופא היא החלטה חשובה מאד. הקשר שילדך יצור עם הרופא חשוב לבניית האמון והצלחת הטיפול.
    בהצלחה,
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו