מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    חן
    27/06/2007

אני בתהליכי טיפול של גשר על 4 שיניים עליונות(קדמיות).
    יש לי כעת גשר זמני(יומיים) ואני מרגישה עם זה זוועה - השפה העליונה נפולה ונפוחה, איזור האף יותר רחב, חיוך לא טיבעי בקיצור בא לי למות כשאני רואה את עצמי מול המראה עד כדי כך שהייתי מעדיפה את המצב לפני הגשר הזמני(וזה היה ממש מראה לא אסטטי). לכאורה, זה נראה יותר אסטטי מבחינת השיניים אבל אני מרגישה עם זה מעוותת לגמרי שלא נדבר על זה שלא נוח לי כשאני אוכלת ומדברת. ואני אמורה להשאר עם הגשר הזמני 4 חודשים(כדי לתת לאיזור להתרפות כי גם היו לי וכנראה יש לי עדיין בעיות חניכיים).

העניין הוא, שלא נעים לי לבוא ולומר לרופא שלי את מה שאני מרגישה כי מבחינתו זה הרבה יותר יפה מימה שזה היה, מה גם שראיתי שהוא עבד כל כך קשה בשיוף ובניסיון להתאים לי את הגשר הזמני.
    וכן יש לי חששות שמה כך אני ארגיש גם לאחר הרכבת הגשר הקבוע למרות שאני סומכת על הרופא שלי.

מה לעשות?
    האם יש דרך לשנות את הגשר הזמני כך שאני אהיה יותר מרוצה? אם כן מה היא?

זה לא כל כך נעים שמישהו עובד כל כך קשה, וכל כך משתדל לבוא ולומר לו: "תשמע אני מרגישה זוועה" מצד שני אני באמת מרגיש זוועה, כל פעם שאני מול המראה בא לי לבכות

בבקשה, עוצו לי עצה..

בתודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• אני מקפיצה(כדי שתשימו לב להודעה)

חן
    27/06/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גשר 4 שיניים

ד``ר עדי אריאלי
    09/07/2007

שלום הילה,
    אני ממליצה לך דווקא כן לשתף את רופא השיניים שלך בהרגשתך.
    בברכה
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו