ניקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקול
    סיגל
    14/09/2008

עקרו לי 4 שיניים טוחנות סופיות למעלה (2 מכל צד) בגלל בעייה של כיסי חניכיים חריפה (השורשים כבר נרקבו). ויזואלית, לא רואים דבר, אבל יש לי בעייה בטחינה של אוכל מוצק קשה כמו אגוזים או תפוחים. נאמר לי שהשתלה לא אפשרית, בגלל מצב החניכיים. מה כן ניתן לעשות, או להישאר כך ול"היאבק" עם האוכל. האם מצב הלסת או הפנים עלול להשתנות בגלל חוסר שיניים? מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקול

הוספת תגובה

• שיניים טוחנות-ניקול

סיגל
    14/09/2008

דילגו עלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלות

ד``ר גלית כהן
    15/09/2008

חסר של טוחנות אחוריות מהווה נזק לטווח ארוך ולא רק מהבחינה האסתטית. החסר יגרור נזק מתמשך לשיניים התחתונות ולקדמיות שישאו בכל העומס הסגרי. חשוב להשלים עי תותבות נשלפות או שתלים. אין כמעט מצב בו לא ניתן לבצע שתלים. לעיתים צריך תוספות של עצם וכד , אך בימינו כמעט תמיד ניתן לבצע שתלים.

בהצלחה
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו