הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    רועי
    19/09/2008

שלום. לאחרונה ביקרתי אצל רופא השיניים שלי ... שאלתי אותו מדוע שיניי עדיין יחסית נותרות צהובות...למרות שאני מצחצח כמו שצריך.. הרופא הצמיד לי לשיניים הקדמיות מן חומר בצמר גפן כזה ש"מקפיא"את השן....בעוד את השיניים האחרות הרגשתי חזק תחושת קור בקדמיות לא הרגשתי דבר.....לכן הוא קבע כי הן "מתות"... כאשר שאלתי אותו אם זה משפיע על משהו הוא טען שלא..... הוא טען שאני יכול לעשות טיפול שורש אך ורק אם אני ארצה לעשות הלבנה....... וזה לא מומלץ כי הטיפול שורש יוכל להביא למצב של עקירת השן.. רציתי לשאול האם זוהי הדרך היחידה..כפי שטענו בפניי...כי קראתי שיש הלבנת שיניים גם לשיניים לא ויטאליות ... אין שום דרך אחרת להלבין שיניים "מתות" ? קראתי באינטרנט שיש דרך כזו שמזריקים חומר לתוך השן והיא מולבנת מבפנים כלפי חוץ...... ואם זה אפשרי מדוע טענו בפניי שאין עוד דרכים.. תודה רועי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

ד``ר גלית כהן
    22/09/2008

המקרה שתארת לא קשור להלבנה. אם יש אינדיקציה להלבנה אזי תמיד ניתן לביצוע.
    אםהבעיה בחיות השיניים יש לטפל קודם בשיניים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו