כאבים מאוד חזקים לאחר ניקוי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מאוד חזקים לאחר ניקוי שיניים
    יעל
    01/11/2008

שלום, אני בת 25. הלכתי השבוע לניקוי שיניים אצל שיננית ולבדיקת שיניים שיגרתית, למרות שלא היו לי כאבים כלל. בבדיקת השיניים הסתבר שיש לי דלקת חניכיים די חזקה בחניכיים העליונות, ושתי שני בינה כלואות ואחת עם חור. רציתי בבקשה לשאול שני דברים: 1. בניקוי השיניים ירד לי דם ויומיים אחרי הטיפול ועד עכשיו שזה כבר כמה ימים, יש לי כאבים מאוד מאוד מאוד חזקים בכל חצי הפה הימני אצלי. קשה להגיד היכן בדיוק הכאב, אבל הוא באזור די נרחב. האם זה נורמלי אחרי ניקוי שיניים והאם זה אמור לעבור בקרוב? לפני שהגעתי לניקוי שיניים לא היו לי כלל כאבים. הכאב הזה הוא לא רק כשאני אוכלת או שותה, אלא רוב הזמן. 2.האם אני יכולה לחכות שנה שנתיים עם עקירת שיני הבינה הכלואות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גלית כהן
    04/11/2008

בהחלט תתכן רגישות לקור לאחר ניקוי. כאב פחות הגיוני. אם ממש כואב לך רצוי לפנות לרופא לבדיקה.

לעיתים ניתן לדחות את העקירות , לעיתים אפילו מומלץ. לעיתים חייבים כבר לעקור. תלוי בעמדה, במיקומן בלסת, בקרבה לעצב וכד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גלית כהן
    04/11/2008

בהחלט תתכן רגישות לקור לאחר ניקוי. כאב פחות הגיוני. אם ממש כואב לך רצוי לפנות לרופא לבדיקה.

לעיתים ניתן לדחות את העקירות , לעיתים אפילו מומלץ. לעיתים חייבים כבר לעקור. תלוי בעמדה, במיקומן בלסת, בקרבה לעצב וכד,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו