רגישות לקור/חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לקור/חום
    אליהו
    12/07/2007

שלום,

אני בתהליך שיקום פה, עד כה עברתי מספר טיפולים - עקירה(שן אחת)+גשר זמני+מספר טיפולי שורש. מאז הטיפולים יש לי רגישות נוראית לקור וחום מה שלא היה טרם הטיפולים.
    רציתי לדעת ממה הדבר נובע? כי לכאורה, שיניים שעברו טיפול שורש לא אמורים להרגיש רגישות לקור או חום מאחר והעצב הוסר(לעניות דעתי).

תודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לקור/חום

הוספת תגובה

• רגישות במהלך טיפול

ד``ר עדי אריאלי
    12/07/2007

שלום הילה,
    במהלך טיפול שיניים חלים שינויים בפה, ויכולות להתלוות אליו גם תחושות של רגישות פוסטאופרטיבית (שאחרי הטיפול). רגישות כמו שאת מתארת אכן קשורה בדרך כלל לכאב ממקור שן, אך יכולה לנבוע גם משינויים הקשורים בחניכיים או משיניים סמוכות שאינן שותפות לטיפול. מכיוון שאיני יודעת בדיוק מה נעשה בטיפול אני ממליצה שהרופא המטפל יבדוק את המקור לרגישות.
    טיפול קל ונעים.
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ויום טוב

אליהו
    15/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו