עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן בינה
    אירה
    10/11/2008

שלום תודה מראש על תשובה . עקרו לי שתי שיני בינה . כשעקרו את השן העליונה שמעתי צליל של שבר ומייד לאחר מכן כבר תפרו את הפצע. שאלתי את הרופא אם נשבר שורש השן ואכן כך הסתבר. החלק שנשבר, עקב כנראה כיפוף השורש , נשאר כלוא בלסת . הרופא אמר כי זה יותר בטוח להשאיר מלהוציא . ולא הסביר מעבר לזה . אני מאוד מבקשת לקבל הסבר הגיוני וברור , האם החלק מהשור הזה , למרות שזה סידן , לא יכול לגרום לבעיות בעתיד, האם אכן לא מקובל להוציא את כל שורש השן (או שזה קשור לאי התאמצות הרופא) . פשוט לא ברור ליי למה אני ככ סובלת עכשיו כעבור שתי עקירות והרופא לא דאג להוציא את השורש ב 100% . האם זה נכון שמסביב גדלה רקמה וכי לעולם זה לא יפריע ? אני אמורה לעבור טיפול אורטודונטי , האם יש סוכוי , ולו קלוש , לכך שהשורש הנל יפריע? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• השארת קצה שורש בעקירת בינה

ד``ר גלית כהן
    15/11/2008

כל מקרה לגופו. לפעמים עדיף להשאיר קצה שורש אם אינו מזוהם מאשר לאבד הרבה עצם ע"מ להוציא את השארית.
    שארית שורש בינה לא תפריע ליישור שיניים, כי זה לא באזור העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו