תעלומת הכתר האבוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלומת הכתר האבוד
    מלי
    17/07/2007

שלום רב

בני עבר עקירה של שן. בזמן העקירה נעקר גם כתר משן שכנה. הרופא אמר שהוא הדביק את הכתר,
    ש
    אך כשבני הגיע הביתה...אופס...לא היה כל זכר לכתר.

הבן התקשר למרפאה וטען שלא הדביקו לו את הכתר. הם מצידם טוענים שכן הדביקו. והוא צריך

לעשות כתר חדש כי הוא לבטח בלע אותו. אבל בני לא אכל כלום אחרי העקירה. אז איפה הכתר?

אם נניח , למרות שזה לא הגיוני, שהדביקו , ההדבקה היתה רשלנית כי לא החזיקה אפילו מספר שעות. ואם לא הדביקו והכתר אבד במרפאה...

בקיצור, איך יוצאים מזה שהבן יקבל כתר חדש במקום הישו שעקרו לו בטעות ואיבדו אותו?

זה כל כך לא הוגן.האם אין חוקים בנידון?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעלומת הכתר האבוד

הוספת תגובה

• הכתר האובד

ד``ר גלית כהן
    18/07/2007

צר לי, אך אין באפשרותי לסייע לך.
    הכל יתכן. יכול להיות שבנך בלע את הכתר ולא הרגיש כי עדיין היה האזור רדום בהרדמה מקומית, כתר טרומי הוא עגול.
    יכול להיות שהוא ירק אותו עם הגזות שנגס לאחר העקירה.
    ומצד שני יכול להיות שלא הודבק.

אין כל דרך לדעת,

בברכה,

ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .ובכל זאת משהו כאן לא הגיוני

מלי
    18/07/2007

האם הדבקת כתר לא צריכה מספיק חזקה כדי שלא לירוק או לבלוע אותו? זה לא היה כתר טרומי אלא כתר קבוע שהרופא פגע בו בטעות תוך כדי עקירת שן שכנה.
    בני אינו זוכר שהדביקו, אבל גם אם הדביקו לא נראה לי הגיוני שזה ייצא מהמקום. עד כמה שאני מבינה יש לכם דבק די חזק שצריך להחזיק יותר ממספר שעות.
    לי היה כתר שהחזיק 12 שנים.

האם אינני צודקת?

תודה מראש

מלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו