השתלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלות
    שני
    07/12/2008

אין לי בכלל שיניים טוחנות למעלה. בהתיעצות ולאחר צילום C T נאמר לי שכדי להשתיל לי שן טוחנת מכל צד צריך הרמת סינוס ושתל לכל שן, הפרוצדורה של 2 שתלים לכל שן היא אצלי בעייתית. רופא השיניים שלי טען שבניית השן לא תהייה אידיאלית אם יש רק שתל אחד. מצד שני, אני פחות או יותר מסתדרת בטחינת האוכל, וגם ויזואלית לא רואים את זה. האם אני חייבת השתלות, כאשר למטה יש לי שן טוחנת אחת מכל צד? האם אני גורמת לעצמי נזק לטווח ארוך ללא השתלות. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלות

הוספת תגובה

• השתלות

ד``ר עדי אריאלי
    08/12/2008

שלום סיגל,
    כמובן שאיני יכול לענות ללא בדיקה קלינית ורנטגנית. מה שכדאי לדעת הוא שרכס עצם ללא נוכחות של שיניים או שתלים לרוב סופו להיספג בהדרגתיות- כך שיתכן שדחיה של ביצוע ההשתלות כיום עלולה להוביל למצב בו אם תרצי לבצע את ההשתלות בעתיד יתכן שתהיה עצם מועטה שתהפוך את המקרה למורכב הרבה יותר. בכל מקרה, ההחלטה אם לבצע השתלות או לא צריכה להתבצע ביחד עם הרופא בהתאם למצבך הדנטלי בשילוב שיקולים שלך.
    בהצלחה
    ד"ר עדי אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תותבת נשלפת

שני
    10/12/2008

האם זה כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו